Medicină de familie (Master - Învățare online)

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) numește medici de familie "stelele noastre în creștere ale viitorului". Aceasta reflectă angajamentul reînnoit al OMS de a construi medicina de familie ca o specialitate în toate regiunile. Consolidarea medicinii de familie a fost recunoscută ca o componentă cheie a realizării Acoperirii universale a sănătății, ca parte a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă la care fiecare țară sa angajat la ultima Adunare Generală a Națiunilor Unite. Acest grad își propune să se bazeze pe acest impuls pentru consolidarea asistenței medicale primare prin dezvoltarea unor medici de familie competenți care sunt împuterniciți să devină lideri și susținători ai viitorului profesiei.

Universitatea din Edinburgh oferă educație medicală postuniversitară de înaltă calitate, printr-un format online de învățare la distanță. Elevii sunt dintr-o varietate de țări din întreaga lume, fiecare aduce experiențele lor unice pentru a crea o comunitate vibrantă de învățare la nivel mondial. Programul va oferi medicilor cunoștințele medicale esențiale și aptitudinile de management pentru problemele comune de sănătate prezentând și explorarea managementului în contextul principiilor, proceselor și practicilor medicinii de familie. Programul va dota studenții cu abilitățile de a deveni medici de familie experți a căror abordare va oferi o continuă, coordonată, cuprinzătoare și cost-eficiente de îngrijire a construi în jurul o înțelegere a pacientului, în contextul familiei și a comunității.

Învățarea online

Acest program de învățare la distanță combinat este livrat prin intermediul platformei Moodle. Elevii au acces la materiale de învățare cuprinzătoare, precum și la resursele bibliotecilor din cadrul Universității din Edinburgh. Tutoriale online sunt livrate în mod regulat de către experți în domeniu.

Structura programului

Elevii pot studia la nivel de master, diplomă sau certificat.

Anul 1 (Certificat)

Toți elevii iau următoarele cursuri obligatorii:

 • Bazele medicinei de familie (20 credite)
 • Principii aplicate ale medicinii de familie (20 credite)
 • Profesionalism în practica familială (20 credite)

Anul doi (Diploma)

Toți elevii iau următoarele cursuri obligatorii:

 • Abordarea medicinii de familie pentru sănătatea copilului și a mamei (20 credite)
 • Abordarea medicinii de familie la NCD (20 credite)
 • Abordarea medicinii de familie la nevoile complexe (20 de credite)

Anul trei (masteranzi)

Toți elevii iau elementul obligatoriu scris reflectorizant de 10.000-15.000 de cuvinte.

Învățarea online este completată de o perioadă de două săptămâni de predare față în față, atât în ​​anul de studii, cât și în anul de studii. Aceasta se bazează pe conținutul online și oferă cursuri de practică clinică. Acest lucru este livrat în prezent în patru site-uri din întreaga lume: India, Nigeria, Uganda și Egipt. Participarea oferă o oportunitate unică de a călători și de a vedea practica medicinii de familie în alte țări, în timp ce se întâlnesc și învață de la colegi.

În plus, studenții care finalizează programul de masterat au posibilitatea de a participa la un stagiu clinic opțional de 30 de zile după obținerea calificării MFM.


Oportunități de carieră

Programul are ca scop să ofere medicilor cunoștințele, abilitățile și atitudinile pentru a deveni medici de familie eficienți. Este relevant pentru medici de toate mediile și experiența de la medici de carieră timpurie la cei stabiliți în alte specialități.

Programul oferă o calificare de masterat de înaltă calitate în medicina de familie și se bazează pe competențele deja dobândite de către student în pregătirea lor post-universitare clinice. Nu este un curs de formare profesională recunoscută și nu poate fi utilizat pentru intrarea directă în practica clinică ca medic de familie.

Cerințe de intrare

O diplomă medicală (MBChB) sau echivalentul său internațional) este necesară.

Putem considera, de asemenea, solicitanții care se află într-o profesie aliată în medicină sau care au o experiență de muncă relevantă într-un context clinic. Vă rugăm să contactați echipa programului pentru a verifica înainte de a vă înscrie.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
 • IELTS Academic: total 6.5 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 92 (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 61 (cel puțin 56 în fiecare dintre secțiunile "Competențe de comunicare", secțiunile "Abilități Enabling" nu sunt luate în considerare)
 • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Burse și finanțare

Universitatea din Edinburgh oferă un număr mic de burse pentru candidații restanți. Acestea sunt foarte competitive.

Împrumuturi postuniversitare guvernamentale din Regatul Unit

Resortisanții din Regatul Unit, cei cu statut stabilit și unii cetățeni ai UE care nu au reședința în Marea Britanie ar putea fi eligibili pentru un împrumut postuniversitar pentru taxe - și, în unele cazuri, cheltuieli de viață.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Citește mai puţin