Citește Descrierea Oficială

Pacific, Colegiul a proiectat o cale on-line pentru PCOM MSAC si absolventi MSTOM pentru a face upgrade la nivel de intrare Doctor de Acupunctura (CAD) sau doctor de Acupunctura si Medicina orientale (DAOM). absolventii PCOM master, în mare parte, îndeplinesc deja cerințele pentru un doctorat, dar nu au nevoie de instruire suplimentară în aceste domenii pentru a stabili la doctorat echivalență entry-level. Acestea sunt necesare cursuri suplimentare:

 • practica informat-probe
 • Sistemele bazate pe medicina
 • ingrijire de colaborare
 • diagnostice avansate de integrare
 • învățarea bazată pe practică

Cine poate aplica?

Sunt în prezent în programul MSAC / MSTOM. Dacă voi lua suplimentare 15 credite ale DAC / DAOM (EL) program acum, voi fi finalizat DAC / DAOM (EL)?

Daca sunteti Pacific College MSAC Student / MSTOM aproape de sfârșitul programului, ar trebui să se întâlnească cu un consilier pentru a discuta planul de upgrade. În cazul în care sunteți un student de master, cu mai mult de un an pentru a finaliza la o altă școală, sunteți eligibil pentru a transfera la Pacific College pentru a câștiga dvs. de MSAC / MSTOM, după care ați putea intra CAD / DAOM (EL) upgrade de cale.

Este DAC / DAOM (EL) pentru absolventii si facultate disponibile tuturor absolventilor / MSTOM PCOM MSAC și de facultate, chiar dacă programul este la PCOM-San Diego?

Da, programul și toate cursurile sunt disponibile pentru toate absolventii calificați PCOM MSAC / MSTOM și facultate calificat, indiferent de campusul din care au absolvit.

În cazul în care nu am participat Pacific College, cum și când se pot înscrie la Pacific College pentru DAC / DAOM (EL)?

La acest moment, trebuie să dețină fie un MSAC PCOM sau MSTOM pentru a se califica pentru DAC / DAOM (EL) cale de actualizare. Cu toate acestea, pentru absolvenții altor școli, din Pacific College post-universitare DAOM (PG) este un program de doctorat plina de recompense axat pe medicina integrativă, clasice chineză, limba chineză, specializare clinică, precum și dezvoltarea unui proiect de cercetare Capstone.

Când este DAC / DAOM (EL) va fi oferit absolvenților non-Pacific College?

Consiliul de Colegii de Acupunctura si Medicina orientale (CCAOM) a dezvoltat un grup de lucru pentru a recomanda standarde pentru acest program. Aceste standarde vor fi transmise apoi la ACAOM cu titlu oneros.

Pentru că spațiul este limitat, ceea ce se întâmplă în cazul în care un solicitant nu ajunge în termenul pentru care se aplică? cererea și taxa vor fi reportate la următorul termen? Va de școlarizare rămân aceleași pentru termenii următori?

În cazul în care un solicitant nu este admis pentru termenul pentru care au aplicat, cererea și taxa va fi rulat pe la următorul termen. Comisia de admitere va notifica toți studenții acceptați și așteptați-enumerate cât mai curând posibil, a termenului pentru care au fost acceptate.

Taxele de școlarizare și se pot schimba.

Cerințe de admitere

Care este procesul pentru deciziile de admitere?

In mod normal, o cerere se datorează două luni înainte de începerea termenului dorit. Cu toate acestea, solicitanții pot depune o cerere în orice moment și pot fi acceptate pe bază de spațiu disponibil.

Care sunt condițiile de program? În cazul în care am intrat în MSAC / MSTOM cu între 60 și 90 de unități, care sunt opțiunile mele pentru pregătirea în / CAD (EL) programul DAOM?

Următoarele sunt entry-level CAD / DAOM pre- și co-rechizite: 90 unități de semestru de cursuri anterioare de licență, un curs de psihologie general, și un curs de chimie generală (co-condiție). biologia generală este, de asemenea, o cerință, ci se acordă credit pentru biologie luate în stăpânului tău.

În cazul în care nu ați completat cele de mai sus sau au nevoie de mai multe credite la un total de 90, ar trebui să contactați un consilier de student pentru informații despre numeroasele opțiuni convenabile sunt disponibile pentru a câștiga mai multe credite de licență. Anumite opțiuni nu necesită cursuri sau clasă de timp suplimentar.

Toți absolventii care au intrat înainte de toamna 1996 trebuie să transfere, să ia, sau testa din tratamentul afecțiunilor ortopedice, Clinical Science 1, și Clinical Science 2. Toți absolventii care au intrat în program înainte de toamna 1993, ar trebui să vadă un consilier de student.

Ceea ce se califică drept chimie sau psihologie curs general pentru a satisface cerința de condiție? Face studiul de principii biochimice / biochimie si cursuri de consiliere clinică din programul / MSTOM PCOM MSAC aplică?

Nu, studiul de biochimice principii / biochimie si consiliere clinica cursuri cursuri de programe / MSTOM PCOM MSAC nu se aplică. Pentru a demonstra finalizarea chimie generală și cursuri de psihologie, există trei opțiuni: Trimite o transcriere oficial care atestă absolvirea unui curs general sau introductiv de psihologie la nivelul ciclului de licență de la o școală care este acreditat de către o agenție recunoscută de către Departamentul de Educație din SUA. Este responsabilitatea solicitantului de a contacta instituția de învățământ la care au completat acest curs și le-a trimite o transcriere oficială la Colegiul Pacific, San Diego. Transcrieri depuse anterior pentru admiterea la programul / MSTOM MSAC nu vor fi luate în considerare pentru DAC / DAOM (EL). O nouă transcriere va trebui să fie comandate. Să prezinte documente oficiale finalizarea cu succes a Programului Colegiului Nivel de examinare (CLEP) s Chimie introductivă și examene Psihologie. Scorurile de 50 sunt necesare pentru finalizarea cu succes, în conformitate cu Consiliul American pentru Educație (ACE).

Inregistreaza-te pentru cursuri generale / introductive chimie si psihologie la campusul PCOM locale, dacă sunt disponibile. După terminare, să solicite ca departamentul registratorul (dacă nu a fost finalizată la campusul SD) a trimite transcrierile departamentului registratorului SD.

Va transfera fi disponibil credit pentru oricare dintre aceste cursuri?

Nu, acestea sunt cursuri unice pentru a îndeplini competențele necesare pentru gradul dacic / DAOM (EL).

Do transcrieri oficiale de la Colegiul Pacific (New York, Chicago, San Diego sau campus) trebuie comandate ca dovada efectuării de studii MSAC / MSTOM și cursuri?

Nr Pacific College - San Diego, de admitere campus "personalul va dobândi PCOM transcrieri oficiale de la birourile de înregistrare respective.

Este licensure de stat o condiție esențială fie program de doctorat?

Nu.

Valoarea si Beneficiile universitare si cursuri

Care este valoarea unui DAC / DAOM (EL) ca o acreditare atunci când LAC este standardul industriei?

Un doctorat entry-level demonstrează cel mai înalt nivel de pregătire licensure-de calificare în profesie. Doctoratul entry-level, adaugă practica informat-probe, diagnostic avansat integratoare, comunicare inter-profesională, învățarea bazată pe practică, precum și de formare a sistemelor de asistență medicală la o formare la nivel de master anterior. Acestea sunt importante abilități și cunoștințe pentru acupunctură să le posede echipa pe baza modelului medical de azi.

Titlul de doctorat și gradul va oferi acupunctor licențiat de recunoaștere bine-meritata si respect de la colegii lor biomedicale. Toți ceilalți factori fiind egali, noi credem setarile medicale integrative va acorda prioritate angajarea medicilor de acupunctura. medici, si alti furnizori de sanatate aliate pot fi mai probabil sa se refere la un medic de acupunctura.

În timp ce acupuncturist licențiat este un descriptor comun în domeniul nostru de astăzi, este un titlu de licență, nu un grad. Noi credem că, în calitate de colegii de atribuire multe noi grade sau DAOM dacic, medicul de acupunctura va deveni cel mai comun mod de a se referi la un acupuncturist.

Atunci când se analizează un doctorat la nivel de intrare, amintiți-vă că acreditarea regională este standardul de aur de acreditare și de grade de la astfel de instituții transporta mare respect și credibilitate.

Care sunt avantajele celor șase cursuri care alcătuiesc programul CAD / DAOM (EL)?

Aceste cursuri au fost atent proiectate pentru a preda abilități integratoare axate pe medicina, care nu au fost complet acoperite în programul MSAC / MSTOM:

 • Fundamentele Practica Informat-Probe (FEIP)
 • Avansate Integrative Diagnostics
 • Sisteme de asistență medicală
 • Comunicare interprofesional
 • Based Learning-practică
 • Aplicarea comunicării inter-profesională
Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Pacific College of Oriental Medicine »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Duration
După locații
După dată