Oferit de: Colegiul de Nursing și Profesii de îngrijire a sănătății

Prezentare generală

Urmăriți un DNP în educația medicală pentru a îmbunătăți rezultatele pacientului
Doctorul de practici de asistenta medicala, cu accent pe leadership-ul educational, in cadrul Colegiului de Nursing si Profesii de asistenta medicala, pregateste lideri de asistenta medicala pentru a proiecta si pune in aplicare strategii bazate pe dovezi pentru practica care imbunatatesc furnizarea de educatie de asistenta medicala, rezultatele pacientului si programe educationale. Accentul se pune pe utilizarea metodelor de proiectare și dezvoltare a curriculumului, aplicarea strategiilor de predare și elaborarea de evaluări pentru evaluarea rezultatelor învățării și a învățării. DNP în programul de educație medicală încurajează studenții să se angajeze cu populațiile din perspectiva bazată pe valori a viziunii creștine asupra lumii și să înțeleagă efectele diferitelor viziuni asupra lumii asupra culturilor, îngrijirii pacienților și vindecării, în cadrul sistemelor actuale de asistență medicală.

Acest program DNP în domeniul asistenței medicale este conceput pentru asistenții medicali pregătiți de MSN care doresc să aprofundeze cunoștințele și să construiască seturi de competențe pentru a conduce și întări programele de educație medicală în mediul academic sau într-o agenție / unitate clinică. Facultatea de îngrijire și decanii interesați de dezvoltarea curriculumului, aplicarea strategiilor de predare și evaluarea rezultatelor învățării și învățării vor beneficia, de asemenea, de acest program DNP.

Elevii trebuie să aibă acces la un sit clinic pentru a-și termina orele de imersie în practică și proiectul de Îmbunătățire a practicii directe (DPI). Orarul de practică în timpul celor trei cursuri specifice educației este în plus față de orele de practicare a imersiunii și poate fi finalizat pe un sit clinic sau academic. Pentru mai multe detalii despre acest aspect, vă rugăm să vă adresați consilierului dvs. universitar sau consilierului pentru serviciile studențești.

Rezultatele de ieri

Serviți într-o poziție clinică sau academică la cel mai înalt nivel
Absolvenții acestui program de doctorat clinic și educațional se extind asupra cunoștințelor lor în domeniul sănătății pentru a preda sau a conduce educația medicală într-un cadru clinic sau academic. Echipate cu acest DNP în gradul de educație medicală, studenții pot conduce la inițierea unei intervenții educaționale cu asistente medicale actuale și furnizori pentru a schimba rezultatele pacientului pentru a influența în mod activ setările de asistență medicală dincolo de ridicarea nivelului de cunoștințe al furnizorilor. Absolvenții, prin vocația atât de asistenți medicali, cât și de educatori, vor fi, de asemenea, pregătiți să proiecteze și să promoveze sisteme și procese îmbunătățite care îmbunătățesc sănătatea, bunăstarea și oportunitățile educaționale ale populațiilor pe care le deservesc. Dacă sunteți un RN activ care în prezent practică ca educator de asistență medicală, finalizarea acestui program vă poate permite să stați la examenul Certified Nurse Educator (CNE) pentru a deveni un CNE.

Ce veți învăța

Învățați să formați sisteme și servicii de asistență medicală mai bune
Elevii vor examina subiecte de curs cum ar fi:

  • Fundații pentru utilizarea sistemelor și tehnologiilor informaționale
  • Insight în zonele emergente ale sănătății umane pentru a lua decizii de gestionare a diagnosticului și practicii
  • Aptitudini și aplicații științifice
  • Traducerea cercetării în practica bazată pe dovezi
  • Managementul populației și analiza datelor
  • Cele mai bune practici pentru dezvoltarea curriculum-ului și problemele în dezvoltarea programului de asistență medicală

DNP în programul de asistență medicală se încheie cu un proiect DPI care permite studenților să creeze o propunere de proiect centrată pe o problemă aleasă de îngrijire a sănătății. Veți colecta, analiza și dezvolta date cu scopul de a îmbunătăți îngrijirea pacientului.

Rezultatele carieră

Urmăriți o carieră orientată spre educație în domeniul sănătății
Posibilitățile de carieră potențial includ să devină un lider al educației nursing în practică, atât pentru pacient, cât și pentru dezvoltarea asistenței medicale. Asistenții medicali vor conduce inițiativele de afaceri în centrele de excelență în domeniul asistenței medicale, în dezvoltarea forței de muncă, în practica medicală și în parteneriatele educaționale.

Absolvenții pot trece la setările academice pentru a deveni un profesor care alăptează și lucrează în birourile de îngrijire medicală din colegiu. Absolvenții pot deveni, de asemenea, un decan cu expertiză extinsă în fundamentele teoretice și științifice actuale ale practicii de asistență medicală, soluții clinice și conducerea schimbării organizaționale.

Locațiile de program

Pe net
Urmăriți o educație de generație următoare, cu o diplomă online de la Universitatea Grand Canyon. Câștigați gradul dumneavoastră cu comoditate și flexibilitate cu cursuri online care vă permit să studieze oricând, oriunde. CGU ofera conducerea cea mai experimentată în furnizarea de programe de gradul online. membri ai facultăților full-time si instructori adjuvant complet instruiți, echipați cu medii academice puternice și experiență practică în domeniile lor, vă sprijin la fiecare pas din drum. Proiectat cu cariera profesională orientată în minte, clasele noastre online oferă un mediu intim care stimulează discuțiile captivante și provocatoare. Alege din programele pentru toate colegiile noastre distincte, în zonele de muncă cu cerere mare. Clase de a începe în mod frecvent.

Seară
Programele de seară ale Universității Grand Canyon răspund cerințelor profesioniștilor care preferă un mediu de învățare în persoană. Clasele noastre de noapte întâlni doar o dată pe săptămână și oferă interacțiunea și discutarea unei clase tipic colegiu. clase de noapte sunt proiectate pentru un anumit număr de elevi, oferind un mediu cald și cultivarea care suportă o experiență de îmbinare. Intr-o cohorta seara, vei progresa prin programul de studii cu aceleași colegii de carieră-minded, oferind o oportunitate de a rețelei și pentru a crea relații care trec dincolo de sala de clasă. Clase de a începe în mod frecvent în diferite locații, inclusiv campusul nostru principal.

Dezvaluirea programelor online si seara

Program predat în:
Engleză

Vezi 25 mai multe cursuri de la Grand Canyon University »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date