md / programul de MBA pentru medici

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

md / programul de MBA pentru medici

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Conceput pentru profesioniştii care doresc o carieră ca medici cu roluri cheie de conducere în organizaţiile de îngrijire a sănătăţii, MD / program de MBA este o alegere ideală. Trebuie să fiţi înscrişi în UC Irvine Colegiul de Medicină şi se pot aplica la programul de MBA pe parcursul anului de-al doilea sau al treilea.

MD comun / program de MBA este oferit în 5 sau programe de 6 ani. Acesta se adresează persoanelor care sunt excepţionale în capacitatea şi motivaţia şi care doresc o cariera ca medici cu responsabilitate majoră pentru administrarea şi gestionarea i organizaţii de îngrijire a sănătăţii şi instituţii. Elevii din acest program să urmărească un curriculum combinat care să conducă la un grad MD de la Colegiul de Medicină şi un MBA de la Graduate School of Management.

Elevii trebuie să fie în prezent înscrişi în program MD în scopul de a aplica pentru MD combinate / MBA program. Pe parcursul anului al doilea sau al treilea de şcoală medicală, studenţii interesaţi să depună o cerere la Graduate School of Management Admitere Comisiei, după examinarea de către Colegiul de Medicina. de acceptare finală a programului se acordă de către Şcoala de Management, şi MBA. Cursul de lucru începe după încheierea anului student de-al treilea de şcoală medicală. Elevii ar trebui să fie conştienţi de faptul că înscrierea în programul de MD nu garantează acceptarea în programul de MBA.

Elevii trebuie să completeze, de asemenea, trei ani de formare şcoală medicală, în stare bună, şi să treacă USMLE Pasul 1 să fie luate în considerare pentru intrarea în program. MCAT în prezent serveşte ca o derogare pentru concursul de admitere GMAT, de obicei, necesare pentru aplicarea absolvent pentru fiecare program. Numărul total de unităţi necesare pentru a absolvi, pentru fiecare program sunt îndeplinite separat în MD / MBA program comun.


Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
5 anii
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Irvine, California
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Irvine, California
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala