Masters of Science in Nursing - Family Nurse Practitioner

Generalități

11 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

South University oferă în prezent un nou format în plus față de cursurile din campus, numit South VR [South Virtual Remote], care este o instruire live, experiență interactivă la clasă virtuală. Acest format de învățare temporară care a fost creat pentru a ne ajuta studenții să își continue educația de la distanță în timpul pandemiei COVID-19.

Master of Science in Nursing cu specializare în Family Nurse Practitioner programme de grad (MSN) de la South University Orlando Learning Site din Orlando, FL, este conceput pentru a dezvolta și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile asistentelor medicale înregistrate și să urmărească o poziție mai avansată. în mediul provocator din zilele noastre de sănătate. Programul îmbină teoria asistenței medicale cu concepte de practică avansată, care vor pregăti elevii să lucreze în cadrul unei organizații de îngrijire a sănătății sau a unui cadru educațional.

Programul de învățământ Orlando Learning Site se concentrează pe cunoștințe avansate de științe ale sănătății și abilități pentru a pregăti clinicieni avansați pentru a oferi asistență medicală primară, bazată pe comunitate, pentru indivizi și familii de-a lungul întregii vieți. Programul pune un accent puternic pe promovarea sănătății, precum și pe dezvoltarea comportamentelor de sănătate pozitive pentru clienți la diferite etape de dezvoltare și vârstă. Studenții FNP împărtășesc conținutul cursului cu colegii studenți în programele de asistent medical pentru adulți (ANP), după caz. Această structură expune studenților la o varietate de facultăți de specialitate expertă și sprijină dezvoltarea relațiilor dintre specialități în managementul clienților.

MSN South University , cu un program de specializare în asistente medicale de familie, îndeplinește competențele de bază pentru practicienii asistenților de familie, subliniată de Organizația Națională pentru Facultățile de Asistență Medicală (NONPF) și include atribute cheie de la Asociația Americană a Colegiilor de Asistență Medicală (AACN) esențiale de master . După finalizarea cu succes a programului, absolventul este eligibil să participe la examene * prin intermediul organismelor naționale de certificare (American Nurses Credentialing Center [ANCC]; American Association of Nurse Practitioners [AANP])

* South University nu garantează certificarea / licența terților. Agențiile externe controlează cerințele pentru susținerea și promovarea examenelor de certificare / licențiere și pot fi modificate fără notificare la South University .

rezultate

Absolvenții programului MSN vor putea:

 • Sintetizați teoriile și conceptele de la asistență medicală și alte discipline pentru aplicarea în roluri avansate de asistență medicală.
 • Analizați cercetările științifice actuale pentru aplicarea rezultatelor pentru a iniția schimbarea și pentru a îmbunătăți practicile.
 • Creați planuri de acțiune cuprinzătoare care să abordeze nevoile de promovare a sănătății și prevenirea bolilor populațiilor individuale, familiale și comunitare.
 • Formulați un plan pentru contribuții continue la îmbunătățirea furnizării de servicii medicale și la dezvoltarea politicii de sănătate într-un mod rentabil.
 • Aplicați un proces etic de luare a deciziilor în practica profesională și analiza sistemelor de asistență medicală.
 • Modelează un rol de conducere profesională care favorizează îmbunătățirea asistenței medicale și pledează pentru activitățile de învățare pentru a promova personalitatea și profesia.
 • Utilizați informatica și tehnologie în diferite aspecte ale rolului avansat de conducere în asistență medicală.
 • Practică în linii directoare etico-legale, politici și reglementări profesionale și standarde de practică asociate cu o zonă de specialitate a practicii medicale avansate.

137019_SouthUniversityAustin-029-Copy.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

Cerințe de curs

Oferită la South University , Austin; South University , Columbia; South University , site de învățare în punctele înalte; South University , Montgomery; South University , Programe Online; South University , site-ul de învățare Orlando; South University , Richmond; South University , Savannah; South University , Tampa; South University , Virginia Beach; și South University , West Palm Beach.

Master of Science in Nursing cu specializare în Family Nurse Practitioner (FNP) programul de grad este conceput pentru a pregăti asistenți medicali de practică avansată pentru sistemul de asistență primară actuală și în evoluție. South University College College of Nursing programul se concentrează pe cunoștințe avansate de științe ale sănătății și abilități pentru a pregăti clinicieni avansați pentru a oferi asistență medicală primară, bazată pe comunitate, pentru persoane și familii de-a lungul vieții. Programul pune un accent puternic pe promovarea sănătății, precum și pe dezvoltarea comportamentelor de sănătate pozitive pentru clienți la diferite etape de dezvoltare și vârstă. Studenții FNP împărtășesc conținutul cursului selectat cu colegii studenți în programele de asistență medicală pentru asistența primară-gerontologie (AGPCNP), unde este cazul. Această structură expune studenților la o varietate de facultăți de specialitate expertă și sprijină dezvoltarea relațiilor dintre specialități în managementul clienților.

Programul South University este conceput pentru a pregăti absolvenții care să ofere o gamă completă de servicii de îngrijiri primare persoanelor fizice în perioada antepartum, a copilăriei, a copilăriei și a adolescenței, pe parcursul vieții adulte. Printre competențe se numără furnizarea de îngrijiri preventive copiilor și adulților, precum și diagnosticarea și gestionarea problemelor comune de sănătate acute și cronice. În plus față de îngrijirea directă a pacienților, studenții participă, de asemenea, la eforturi de translație clinică, educație și activități politice relevante pentru practicile avansate de asistență medicală și diverse probleme de asistență medicală a populației. Certificarea națională este disponibilă la finalizarea programului prin intermediul organismelor naționale de certificare (ANCC; AANPCP).

South University College College of Nursing Master of Science in Nursing, cu specializare în Family Nurse Practitioner program de diplomă îndeplinește competențele de bază pentru asistenții medicali de familie descriși de Organizația Națională pentru Asistenții Medicali Facultăți (NONPF). După absolvirea și intrarea în practică, asistenții medicali de familie sunt competenți în următoarele domenii:

 1. Asigurarea promovării sănătății, protecției sănătății, prevenirii bolilor și tratamentului.
 2. Evaluarea stării de sănătate.
 3. Diagnosticarea stării de sănătate.
 4. Crearea unui plan de îngrijire și implementarea tratamentului.
 5. Asigurarea unei abordări profesionale, colegiale și de colaborare pentru îngrijire.
 6. Slujind ca profesor și antrenor pacienților.
 7. Angajându-se în avansarea profesiei.
 8. Asistența pacienților în gestionarea și negocierea sistemului de asistență medicală.
 9. Monitorizarea și asigurarea practicilor medicale de înaltă calitate.
 10. Demonstrarea competenței culturale

Planul de studiu și cursurile necesare pentru masterul de știință în asistență medicală, cu specializare în programul de gradul de asistent medical de familie, include cerințele de master (20 de credite), cu adăugarea următoarelor cerințe de curs clinic (42 de credite):

Rezultate de specializare

Absolvenții vor putea:

 • Integrați standardele de specialitate de asistență medicală de practică avansată pentru a furniza servicii de asistență medicală competente, de calitate pentru indivizi, familii, populații și sisteme.
 • Exercitați leadership eficient, gândire critică și abilități de comunicare în dezvoltarea și implementarea serviciilor avansate de practică medicală în îngrijirea primară.
 • Integrați standardele profesionale, valorile și responsabilitatea în rolul și autodezvoltarea ca asistent medical de practică avansată.
 • Utilizați tehnologia informației și o abordare de cercetare bazată pe dovezi în dezvoltarea cunoștințelor de asistență medicală și proiectarea serviciilor de asistență medicală pentru clienți, populații și sisteme.
 • Asigurați niveluri avansate de judecată clinică, gândire sisteme și responsabilitate în implementarea și evaluarea îngrijirii bazate pe dovezi pentru diverse persoane și populații.

Master of Science in Nursing (Specialization in Family Nurse Practitioner): 62 credite

Cursuri de bază MSN: 20 de credite

 • NSG5000 Rolul asistentei medicale în practică avansată: leadership transformațional în practica avansată, 4 ore de credit
 • NSG5002 Perspective teoretice avansate pentru asistență medicală, 4 ore de credit
 • NSG5003 Fiziopatologie avansată, 4 ore de credit
 • NSG6002 Politica de sănătate și promovarea sănătății în practica avansată de asistență medicală, 4 ore de credit
 • NSG6101 Metode de cercetare în asistență medicală, 4 ore de credit

Specializare în asistent medical de familie: 42 de credite

 • NSG6001 Practică avansată de asistență medicală I, 4 ore de credit
 • NSG6005 Farmacologie avansată, 4 ore de credit
 • Evaluare pre-specialitate NSG6006, 0 ore de credit
 • NSG6020 Evaluare avansată de sănătate și fizică, 6 ore de credit
 • Evaluare preclinică NSG6021, 0 ore de credit *
 • NSG6420 Practicum I: Sănătate în familie - adulți și gerontologie, 6 ore de credit
 • NSG6430 Practicum II: sănătatea familiei - sănătatea femeilor, 6 ore de credit
 • NSG6435 Practicum III: sănătatea familiei - pediatrie, 6 ore de credit
 • NSG6440 Practicum IV: Sănătate familială - asistență primară, 6 ore de credit
 • NSG6999 Proiect de absolvire în asistență medicală, 4 ore de credit

Notă (e):
* Dacă studentul primește o notă eșuată în NSG6021, studentul trebuie să se înscrie și să treacă cu succes următorul patru (4) curs de credit: NSG6023 Îmbunătățirea practicantului asistentului medical.

Studenții sunt obligați să completeze minimum 780 de ore în cele cinci cursuri de practică clinică supravegheate, care sunt concepute pentru a oferi oportunitatea dezvoltării de abilități și practică în rolul de asistent medical de familie.

South University , Programele Online nu pot fi disponibile rezidenților din toate statele. Vă rugăm să contactați un reprezentant de admitere pentru informații suplimentare.

Master of Science in Nursing (MSN) **

Programul Master of Science in Nursing (MSN) este conceput pentru a dezvolta și a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile asistentelor medicale înregistrate. De asemenea, este conceput pentru acele asistente care doresc să urmărească poziții avansate în mediul provocator de asistență medicală de astăzi. Programul, bazat pe Asociația Americană a Colegiilor de Asistențe esențiale de master, îmbină teoria de asistență medicală cu concepte de practică avansată, care pregătesc studenții să lucreze în cadrul unei organizații medicale sau a unui cadru educațional.

Toți candidații la programul MSN trebuie să dețină o licență valabilă și neîncadrată ca asistentă înregistrată în toate statele sau teritoriile SUA în care studentul este autorizat, inclusiv în statul în care studentul finalizează toate misiunile pentru program. (Rețineți că asistenții medicali, federali și străini educați trebuie să îndeplinească această cerință de stat pentru licența de asistent medical) O licență (licențe) neîncărcate trebuie menținută pe parcursul programului. În plus, toți solicitanții trebuie să finalizeze cu succes o verificare de fond și depistarea drogurilor. Agențiile de afiliere clinică pot necesita teste personale suplimentare.

Programul constă din cinci cursuri de bază și cursuri într-o zonă de specializare în educație, administrare, informatică și diverse programe de asistent medical. Programul include practica și experiențe în domenii de specializare.

Cursurile pot fi renunțate dacă transcrierea de master a individului indică faptul că a terminat cu succes cursul necesar sau echivalentul acestuia. Renunțările și excepțiile vor fi determinate la cererea scrisă a studenților individuali printr-o analiză de transcriere stabilită de directorul de program, de catedră sau de decanul colegiului.

Clasă online

Nu mai aveți experiență de învățare online înainte sau nu vă întrebați cum este să vă câștigați diploma online la South University ? În timp ce modul de învățare este diferit de experiența tradițională în clasă, cu un plus de comoditate și flexibilitate, păstrăm aceleași standarde înalte de excelență academică în sala de clasă online.

Programele online ale South University combină un curriculum conceput pentru rezultatele studenților și o clasă concepută pentru flexibilitate și implicare. Platforma noastră online de învățare în clasă, Brightspace, vă oferă o serie de caracteristici pentru a vă îmbunătăți experiența de învățare, inclusiv:

 • Conținut media avansat
 • Navigare personalizată
 • Atmosfera simplificată de învățare online
 • Acces la cărți digitale
 • Opțiuni de e-mail și mesagerie instant

Oferim mai mult decât o simplă clasă online, aducând o serie de experiențe și servicii în campus online. În plus, sala de clasă online este accesibilă din mers prin intermediul dispozitivelor mobile și cu instrumente precum aplicația Pulse. Pulsul te ajută să rămâi conectat și pe traseu cu cursul tău, oferind o serie de funcții, precum calendare de curs, lecturi și misiuni, feedback și note și anunțuri.

Cum să aplicați

Facem procesul de depunere a cererilor cât mai lin, posibil, astfel încât să puteți începe să vă câștigați imediat gradul. Reprezentanții noștri de admitere vă vor ghida în procesul nostru în trei pași.

 1. Pentru a începe, sună la 888-444-3404, pentru a vorbi cu un reprezentant al admiterilor sau pentru a completa formularul cu informații despre solicitarea noastră.
 2. Un reprezentant de admitere va examina programele noastre de licență cu dvs., vă va oferi o imagine de ansamblu a procesului de admitere și vă va ajuta să completați procesul de cerere. Puteți face un tur ghidat în campusul nostru sau un tur virtual online. Aplica acum
 3. Un consilier financiar va lucra cu dvs. pentru a discuta despre opțiuni și calificări și pentru a dezvolta un plan de plată care funcționează pentru dvs. Programe cu proceduri alternative de aplicare.

2020-21 Date de început

În campus Pe net
 • 14 mai 2020
 • 27 iunie 2020
 • 6 august 2020
 • 3 octombrie 2020
 • 12 noiembrie 2020
 • 9 ianuarie 2021
 • 18 februarie 2021
 • 3 aprilie 2021
 • 13 mai 2021
 • 26 iunie 2021
 • 2 iunie 2020
 • 14 iulie 2020
 • 18 august 2020
 • 22 septembrie 2020
 • 27 octombrie 2020
 • 1 decembrie 2020
 • 12 ianuarie 2021
 • 16 februarie 2021
 • 23 martie 2021
 • 27 aprilie 2021
 • 1 iunie 2021
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

South University provides a warm, supportive learning environment that will encourage you to engage with a community of faculty, staff, and students eager to play a role in helping you achieve your ed ... Citeste mai mult

South University provides a warm, supportive learning environment that will encourage you to engage with a community of faculty, staff, and students eager to play a role in helping you achieve your educational goals, on-campus and online. We take pride in the South experience of small classes that offer a hands-on experience that will be important to help shape your skills and excellence in your chosen field, but also help shape your character through community involvement, volunteerism, and pursuit of life-long learning. Citește mai puţin
Savannah , Tampa , West Palm Beach , Montgomery , Columbia , Orlando , Virginia Beach , Richmond , Austin , Savannah , Punct inalt + 10 Mai mult Mai Puțin