HEALTHCARESTUDIES

Masterate de Top în Statele Unite ale Tallahassee în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Tallahassee este una dintre cele mai importante orașe din Florida, și este, de asemenea, de capital. Situat în Panhandle din Florida, Tallahassee este acasa, la unele dintre cele mai universități foarte touted în stat.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Master în Statele Unite ale Tallahassee în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Programul Master's Bridge

Florida State University College of Medicine
Masterat
Engleză

Prezentare generală Podul către medicina clinică majoră a programului MS în științe biomedicale este conceput pentru a extinde rezerva de solicitanți de școală medicală de suc ...

Citeste mai mult