HEALTHCARESTUDIES.RO

39 Masterate Cu jumătate de normă de Top în Statele Unite ale Americii 2019

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Masterat în Sănătate Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Americii 2019

rezultate găsite Filter

Master în sănătate publică

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Francisco + 3 mai mult

Programul de masterat în sănătatea publică pregătește viitorii lideri din domeniul sănătății publice să abordeze problemele de sănătate publică la nivel local, național, național și global. MPH promovează angajamentul comunității, colaborările profesionale, practica bazată pe dovezi și advocacy pentru sănătatea publică. Absolvenții dobândesc cunoștințele și abilitățile necesare pentru îmbunătățirea sănătății populației, identificând și evaluând nevoile de sănătate ale populațiilor defavorizate din comunitățile lor și din întreaga lume, cu accent pe strategiile și practicile de prevenire.

Master of Science sănătate

Washburn University
Online La zi Part time 21 - 42 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Topeka + 1 mai mult

Maestrul de Științe ale Sănătății (MHS) în misiunea de Educație pentru Îngrijirea Sănătății este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății existenți pentru a fi profesori și lideri eficienți care sunt capabili să deservească cursanți diferiți în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății și aliate programe de sănătate.

Master of Science Applied Science Analiza Spatiala pentru Sanatate Publica

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Un program de masterat online de doi ani, care pregătește elevii să colecteze, să hartă și să interpreteze în mod eficient informațiile geografice pentru a testa și a rafina ipotezele pentru a răspunde la un set de întrebări din sectorul sănătății publice.

Masterat online în domeniul sănătății publice

University of Illinois Springfield
Online La zi Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii USA Online

Sănătatea publică este o funcție esențială a societății moderne. Este, în cuvintele Institutului de Medicină, "Ceea ce noi ca o societate facem colectiv pentru a asigura condițiile în care oamenii pot fi sănătoși".

Maestru de Inginerie în Ingineria Biomedicală de Reglementare

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Washington + 1 mai mult

Master of Engineering în Ingineria Biomedicală de Reglementare (rBME) este un program interdisciplinar oferit prin Departamentul de Inginerie biomedicala, în parteneriat cu GW's School of Medicine și Științe ale Sănătății.

Master în Inginerie Biomedicală

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies
Campus La zi Part time 2 ani August 2019 Statele Unite ale Americii Hoboken + 1 mai mult

Împingeți posibilitățile de soluții biomedicale cu o diplomă concepută pentru a vă propulsa cariera.

Master of Science în Nursing - Nursing Administrator Concentrare

University of Saint Mary Online
Online Part time 1 an Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Leavenworth

Personalizați-vă MS-ul online în gradul de Nursing, cu o concentrare în Administrator Nurse de la acreditat, Universitatea din Saint Mary. Această concentrare vă va oferi acreditările și cunoștințele potrivite pentru funcțiile de conducere și de nivel executiv, precum și pentru a vă ajuta să definiți calitatea îngrijirii în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății. Nu este necesară rezidența.

Master în sănătate publică

Purdue University Online
Online Part time 24 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii West Lafayette

Purdue, CEPH acreditat MPH on-line trage de la Universitatea de expertiza de cercetare pentru a prezenta un curriculum riguros, care pregateste studentii sa proiecteze si sa implementeze programe eficiente de sanatate publica intr-o lume in schimbare.

Master în sănătate publică

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Part time 2 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Winona

Misiunea lui Saint Mary de a deservi starea de deservire și de a îmbunătăți bunăstarea vine la viață în programul nostru de Master în Sănătate Publică. Acest grad de doi ani, 100 la sută on-line te pregătește pentru succes ca un medic de sănătate publică. Veți experimenta un curriculum format de experți în domeniul sănătății publice, veți învăța direct de la instructorii care practică liniile din acest domeniu și veți efectua lucrări de teren specializate în medii în care ați putea servi.

Master în sănătate publică

Benedictine University Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Lisle

Masteratul online de sănătate publică (MPH) al Universității Benedictine vă oferă o cale flexibilă de avansare a carierei dvs., fie în sectorul privat, fie în cel public.

Maestru al Administrației Sănătății

The University of Scranton Online
Online Part time 30 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Scranton

Beneficiați de flexibilitatea online și de admiterile în roluri, combinate cu rentabilitatea investiției (ROI), prin ratele de succes ale locurilor de muncă. Master Online de Administrare a Sănătății (MHA) de la Universitatea din Scranton este unul dintre primele pe deplin on-line programe MHA acreditat de către Comisia pentru Acreditare de Educație Managementul Sănătății (CAHME) și oferă două opțiuni de specializare în informatică de sănătate și de sănătate la nivel mondial.

MHA în Administrarea Sănătății - Organizația Serviciilor

Utica College Online
Online Part time 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Utica

MHA on-line în Administrarea Sănătății oferă domenii de importanță deosebită în asistența medicală acută, organizațiile de servicii și administrația internă a asistenților medicali, prin studii de caz aplicate, proiecte relevante și forumuri interactive de învățare. Îmbunătățiți abilitățile de management și conducerea organizațională cu cele mai bune practici în domeniul îngrijirii clienților. Serviciul de specializare a organizațiilor pregătește studenții pentru îmbunătățirea îngrijirii pacienților și a asistenței medicale, prin gestionarea părții administrative a asistenței medicale.

Maestru al administrației publice, cu accent pe managementul sănătății

Grand Canyon University
Campus Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Dacă doriți să lucrați într-un rol de lider într-o organizație de asistență medicală din sectorul public, Master of Administration (GCU) al Universității Grand Canyon (GCU) cu un accent în managementul sănătății oferă o modalitate de a obține cunoștințe critice în acest domeniu dinamic.

Maestru de educație în educație specială, specializată în tulburarea de spectru autism

George Mason University Online
Online Part time 24 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Fairfax

MEC online în educație specială, care culminează cu un certificat absolvit în tulburarea de spectru autism oferit de Universitatea George Mason, oferă studii avansate pentru profesori și lideri școlari.

Medic dual-grad și maestru de medicina tradițională chineză

Five Branches University
Campus La zi Part time 4 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Santa Cruz San Jose + 2 mai mult

Predate de facultate extrem de realizat în educație TCM, curriculum-ul DTCM / MTCM este oferit prin intermediul a opt departamente academice și clinice, oferind instrucțiuni cuprinzătoare și experiența clinică practică în "cinci ramuri" ale medicinei traditionale chineze (acupunctura, Fitoterapie, masaj Tuina, energeticii și Medicina dietetice chineză).