HEALTHCARESTUDIES

Masterate de Top în Statele Unite ale Parkville în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Parkville este un oras care este cunoscut pentru magazinele de antichități, galerii de artă și istorie bogată. Orașul este situat în Missouri, SUA. Parkville este acasa o universitate de top clasat, care are o mare recunoaștere în ultimii ani. Diferite colegii private servesc în oraș.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Master în Statele Unite ale Parkville în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Maestru De Sănătate Conducere

Park University
Masterat
Engleză
Campus
Online

Având în vedere accentul pus pe reforma sistemului de sănătate, progresele rapide ale practicilor de farmacologie, tehnologie și asistență medicală, conducerea organizațiilor ...

Citeste mai mult