HEALTHCARESTUDIES

Masterate de Top în Statele Unite ale Miami în Statele Unite ale Americii 2020/2021

Un masterat este un program postuniversitar conceput pentru a fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Deși pot dura între unul și trei ani de studiu, majoritatea programelor de masterat pot fi terminate în aproximativ doi ani.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Miami este în reședințele de județ din Miami-Dade County, situat pe coasta Atlanticului, în sudul Floridei. Miami este clasat pe locul al șaptelea în întreaga Statele Unite, atunci când vorbim despre înscrierea elevilor pe cap de locuitor. Miami este, de asemenea, cunoscut sub numele de profit și programe profesionale non-profit.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Master în Statele Unite ale Miami în Statele Unite ale Americii 2020/2021

rezultate găsite Filter

Master în sănătate publică, concentrare în epidemiologie

Florida International University Robert Stempel College of Public Health & Social Work
Masterat
Engleză

Diploma de Master în Sănătate Publică (MPH) cu o concentrare în epidemiologie oferă o pregătire teoretică și practică riguroasă pentru prevenirea bolilor acute și cronice. Dup ...

Citeste mai mult