HEALTHCARESTUDIES.RO

37 Masterate De învăţare la distanţă de Top în Statele Unite ale Americii 2019/2020

Un masterat este un program de studiu avansat care poate fi terminat în aproximativ doi ani, după ce studenții au obținut deja o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Studenții pot alege să facă un Masterat în Arte, un MSc sau un MBA, în funcție de obiectivele lor actuale și viitoare.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Masterat în Sănătate De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Americii 2019/2020

37 Rezultate din Masterat, Statele Unite ale Americii, De învăţare la distanţă Filter

Maestru al Științei Aplicate în Sănătatea Umanitară

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii SUA Online

Un program de masterat online de doi ani, axat pe abordări multidisciplinare de conducere pentru protejarea sănătății publice în cadrul unor programe de ajutor umanitar umanitar și de dezastre pe scară largă din întreaga lume.

Masterat online în domeniul sănătății publice

University of Illinois Springfield
Online La zi Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii SUA Online

Sănătatea publică este o funcție esențială a societății moderne. Este, în cuvintele Institutului de Medicină, "Ceea ce noi ca o societate facem colectiv pentru a asigura condițiile în care oamenii pot fi sănătoși".

Master of Science sănătate

Washburn University
Online La zi Part time 21 - 42 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Topeka + 1 mai mult

Maestrul de Științe ale Sănătății (MHS) în misiunea de Educație pentru Îngrijirea Sănătății este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății existenți pentru a fi profesori și lideri eficienți care sunt capabili să deservească cursanți diferiți în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății și aliate programe de sănătate.

Master în Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Online La zi 3 semestre Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Houston

Scopul programului Master of Integrative Healthcare Leadership este să vă antreneze pentru a fi un manager de îngrijire a sănătății, un director sau un administrator.

Maestru de specializare în managementul sănătății publice și de sănătate

Northern Illinois University Online
Online La zi 2 ani Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii DeKalb

În specializarea managementului serviciilor de sănătate a MPH, veți explora multe aspecte ale managementului serviciilor de sănătate pentru a gestiona cu succes o facilitate de sănătate, cum ar fi costurile, calitatea, accesibilitatea, livrarea, organizarea, finanțarea, resursele umane și economia sănătății.

Master of Science în Nursing - Nursing Administrator Concentrare

University of Saint Mary Online
Online Part time 1 an Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Leavenworth

Personalizați-vă MS-ul online în gradul de Nursing, cu o concentrare în Administrator Nurse de la acreditat, Universitatea din Saint Mary. Această concentrare vă va oferi acreditările și cunoștințele potrivite pentru funcțiile de conducere și de nivel executiv, precum și pentru a vă ajuta să definiți calitatea îngrijirii în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății. Nu este necesară rezidența.

Master în sănătate publică

Purdue University Online
Online Part time 24 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii West Lafayette

Purdue, CEPH acreditat MPH on-line trage de la Universitatea de expertiza de cercetare pentru a prezenta un curriculum riguros, care pregateste studentii sa proiecteze si sa implementeze programe eficiente de sanatate publica intr-o lume in schimbare.

Master în sănătate publică

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Part time 2 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Winona

Misiunea lui Saint Mary de a deservi starea de deservire și de a îmbunătăți bunăstarea vine la viață în programul nostru de Master în Sănătate Publică. Acest grad de doi ani, 100 la sută on-line te pregătește pentru succes ca un medic de sănătate publică. Veți experimenta un curriculum format de experți în domeniul sănătății publice, veți învăța direct de la instructorii care practică liniile din acest domeniu și veți efectua lucrări de teren specializate în medii în care ați putea servi.

Maestru al Sănătății Publice - Managementul Sănătății și Orientarea Politică

Benedictine University Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Lisle

Masteratul online de sănătate publică (MPH) al Universității Benedictine vă oferă o cale flexibilă de avansare a carierei dvs., fie în sectorul privat, fie în cel public.

Master în Administrarea Sănătății - Informatică în Sănătate

The University of Scranton Online
Online Part time 30 luni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Scranton

Universitatea din Scranton CAHME-acreditat Master of Health Administration (MHA), în programul de Sănătate Informatică pune puterea de date în mâinile tale.

MHA în administrația sănătății

Utica College Online
Online Part time 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Utica

Online Masters în Administrarea Sănătății oferă domenii de accent în asistența medicală acută, organizații de servicii și asistență medicală la domiciliu, prin studii de caz aplicate, proiecte relevante, discuții pline de viață și forumuri interactive de învățare. Îmbogățiți abilitățile de management și conducerea organizațională cu cele mai bune practici în asistența și serviciile centrate pe client. Anumite cursuri pot, de asemenea, să îndeplinească cerințele academice pentru Licențierea de asistență medicală de stat.

Maestru de educație în educație specială, specializată în tulburarea de spectru autism

George Mason University Online
Online Part time 24 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Fairfax

MEC online în educație specială, care culminează cu un certificat absolvit în tulburarea de spectru autism oferit de Universitatea George Mason, oferă studii avansate pentru profesori și lideri școlari.

Maestru al administrației publice, cu accent pe managementul sănătății

Grand Canyon University
Campus Online Part time Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii fenix Albuquerque orașul Soarelui Scottsdale + 3 mai mult

Dacă doriți să lucrați într-un rol de lider într-o organizație de asistență medicală din sectorul public, Master of Administration (GCU) al Universității Grand Canyon (GCU) cu un accent în managementul sănătății oferă o modalitate de a obține cunoștințe critice în acest domeniu dinamic.

Maestru De Sănătate Conducere

Park University
Campus Online Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii orasul Kansas Parkville

Având în vedere accentul pus pe reforma sistemului de sănătate, progresele rapide ale practicilor de farmacologie, tehnologie și asistență medicală, conducerea organizațiilor de asistență medicală este o sarcină dificilă și în continuă schimbare. Organizațiile de asistență medicală de astăzi au nevoie de administratori care nu pot gestiona numai componentele actuale ale asistenței medicale, ci conduc sectorul sănătății în direcții noi.

Master în sănătate publică (MPH)

A.T. Still University, Online
Online La zi Part time 2 - 5 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Kirksville + 1 mai mult

Acest program de 100% on-line pregătește absolvenții să devină profesioniști condimentați în domeniul sănătății publice. Accentul este acela de a crea profesioniști în domeniul sănătății de elită, care sunt pregătiți și conduși să facă diferența și să conducă viitorul sănătății publice.