HEALTHCARESTUDIES.RO

Studii Medicale De învăţare la distanţă de Top în Sănătate in Barcelona în Spania 2019

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Fiind al 2-lea cel mai mare oras din Spania, Barcelona este capitala provinciei Catalonia. Ea are peste 4 milioane de locuitori. Este un oras vibrant care găzduiește mii de turisti anual. Acesta este acasa, la Universitatea din Barcelona, ​​printre altele.

Contactează Direct Școlile pentru Masterate în Sănătate De învăţare la distanţă in Barcelona în Spania 2019

8 Rezultate din Masterat, Barcelona, De învăţare la distanţă Filter

Propriul Master în Naturopathy și farmaceutice. Sală de clasă / Online

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Campus Online La zi 10 luni Contactează şcoala Spania Barcelona Spain Online + 2 mai mult

Naturopathy cu o viziune de ansamblu asupra ființelor umane, este definită de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), ca o metoda de prevenire, tratament zonă de sănătate de lucru și de a promova o sanatate optima prin utilizarea unor metode terapeutice pentru a promova -act de vindecare proces (vix medicatrix naturae). Acest program de master ne permite să cuprindă cele trei domenii principale ale naturoptía prin terapie naturopate dieta, fitoterapie (plante medicinale) și terapie orthomolecular (suplimente nutritive), împreună cu alte materiale.

Diplomă de master în nutriție și dietă vegetariană

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Lumea de nutriție și de produse alimentare, din cauza relației sale directe asupra sănătății, este subiectul de interes al multor profesioniști care au nevoie să-l transporte la domeniul lor de studiu / responsabilitatea de a aplica într-un mod practic.

Expertiză în direcția strategică a organizațiilor de sănătate

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 6 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Sistemele de sanatate au evoluat treptat, devenind structuri ce în ce mai complexe, care necesită actori capabile să gestioneze, în mod eficient, organizatiile care alcatuiesc

Diplomă de master în gerontologie

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 6 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Gerontologie este stabilit astăzi ca unul dintre domeniile prioritare și sunt atragerea de interes în creștere în diferite discipline. Acesta este motivul pentru o formare largă și specifice pentru toți profesioniștii implicați în domeniul de imbatranire a devenit o cerere

Expertiza în studii biologice și Naturopathic specializate in acupunctura si / sau medicina pe bază de plante traditionala chineza

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Medicina tradițională chineză este una dintre cele mai vechi forme de medicina orientala dezvoltat în China de-a lungul evoluției sale culturale vechi

Expertiza în studii biologice și Naturopathic

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Standard sau medicina conventionala, este cunoscut ca unul care folosește tratamente medicale sunt dovedite științific, deci rezultă că acesta este eficient și sigur

De masterat internaţionale în nutriţie şi dietetică

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 24 luni Septembrie 2019 Spania Barcelona

O dieta buna ajuta foarte mult pentru a aduce o sănătate optimă pentru individ. Această premisă trebuie să-l ia în considerare. Prin urmare, trebuie să ne educăm y. ..

Master în management și managementul centrelor de sănătate

OBS Business School
Online La zi Part time 10 luni Contactează şcoala Spania Barcelona Madrid + 2 mai mult

profesioniști management în sectorul sănătății să își exercite responsabilitățile, trebuie să aibă pregătirea necesară și timp suficient pentru a exercita fiecare funcție. Această formare este dobândită prin cunoaștere a instrumentelor necesare și aplicarea acestora în contextul adecvat. Cunoștințele trebuie să fie achiziționate de la cei care îmbogățesc experiența lor, prin adăugarea, ca facultatea de Master.