HEALTHCARESTUDIES

Masterate în Salubritate Online de Top 2020

Un masterat este un program de studiu specializat urmat adesea de cei care doresc să își concentreze educația pe un anumit domeniu specific. Terminarea unui Masterat în Științe, MA sau MBA este o alegere inteligentă și le poate oferi studenților un avantaj competitiv pe piața agresivă a locurilor de muncă.

Câștigul salarial un grad on-line de la o școală poate duce probabil la o promovare și / sau spor la salariu, sau să se pregătească pentru o nouă carieră. Chiar dacă de formare clasă poate fi considerată mai tradiționale, educație on-line este avantajoasă în dreptul său propriu. Există un amestec de programe de studii, și cursuri individuale oferite prin intermediul organizațiilor de învățare on-line. Nu este nemaipomenit pentru costurile de școlarizare pentru cursuri online pentru a fi mai mică decât cea a unei școli convenționale, cu toate că acest lucru nu este cu siguranță sigură a tuturor programelor on-line.

Contactează Universități pentru Masterate în Salubritate Online 2020

3 Rezultate din Salubritate, Online Filter

Master în Cercetare în Științe Sociale și Medicale

Universidad de Leon
Spania, León
Masterat
Septembrie 2020
<
La zi
25 Sep 2019
Spaniolă
Campus
Online

Oferim cursuri de cercetare avansate, multidisciplinare, menite să promoveze inițiativa în activitățile de cercetare din domeniul sănătății și al societății.

Citeste mai mult

Masterat în sănătate publică - Control al Bolilor

Institut de Médecine Tropicale
Belgia, Bruxelles + 1 Mai mult
Masterat
Septembrie 2020
<
La zi
<
1800 ore
Engleză
Campus

Master în Sănătate Publică - Controlul Bolilor (MCM) este un curs internațional de o perioadă de zece luni care vizează profesioniștii din domeniul sănătății implicați ... ...

Citeste mai mult

Maestru de îngrijire a sănătății - de promovare a sanatatii

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Finlanda, Kotka + 2 Mai mult
Masterat
August 2020
<
Online şi campus combinate
<
5 semestre
Engleză
Online şi campus combinate
Campus
Online

Universitatea de Științe Aplicate mare masterat în Promovarea Sănătății Domeniul de aplicare al programului de studii este de 90 CR, din care 60 CR este studii profesionale și ...

Citeste mai mult