4 Masterat Programe în Sănătate globală în Regatul Unit for 2024

Masterat Programe în Sănătate globală în Regatul Unit for 2024Filter
    • Online

    La zi, Part time

    1 an

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Maestrul în sănătate publică al lui Brunel (online) a fost conceput pentru a ajuta profesioniștii ambițioși să dobândească abilități și competențe avansate în domeniul sănătății publice și al promovării sănătății. Cursul vă va ajuta să dobândiți o abordare multidisciplinară pentru înțelegerea și rezolvarea provocărilor contemporane de sănătate publică și promovare a sănătății. Veți obține cunoștințe avansate despre domeniile conexe, inclusiv politica globală de sănătate publică, schimbarea comportamentului, epidemiologia, economia sănătății și abilități de cercetare.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    MPH în sănătate globală este destinat să ofere candidaților o înțelegere clară a problemelor de sănătate la nivel mondial și a modului în care aceste probleme afectează politica și practicile de sănătate publică. Programul MPH în Sănătate globală va oferi o pregătire solidă în domeniul sănătății publice și expunerea la politici, politici, sisteme și practici globale în domeniul sănătății prin sesiuni didactice didactice, cercetări și prezentări bazate pe echipă și proiecte individuale sau disertații.

    • Online

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul nostru de master în sănătate publică vă va pregăti pentru o carieră în sectorul sănătății publice, oferindu-vă o înțelegere largă a problemelor contemporane din sănătatea publică, cu un accent deosebit pe cele mai recente abilități digitale și analitice căutate de angajatori.

    • Manchester, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Sănătatea publică este o preocupare tot mai mare cu probleme precum obezitatea și alte condiții complexe care necesită o educație și formare de specialitate în sectorul sănătății. MPH Global Public Health oferă o bază în formarea în domeniul sănătății publice și expunerea la analize, politici, sisteme și practici globale ale sănătății.