HEALTHCARESTUDIES.RO

Caută Masterate în Psihologie clinică De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Australia Online în Australia 2019/2020

Un masterat este un program de studiu specializat urmat adesea de cei care doresc să își concentreze educația pe un anumit domeniu specific. Terminarea unui Masterat în Științe, MA sau MBA este o alegere inteligentă și le poate oferi studenților un avantaj competitiv pe piața agresivă a locurilor de muncă.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Solicită Informații și Caută Masterat în Psihologie clinică De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Australia Online în Australia 2019/2020

1 Rezultate din Psihologie clinică, Australia Online, De învăţare la distanţă Filter

Maestru de sănătate mintală

Southern Cross University (Online)
Online Part time 2 ani Noiembrie 2019 Australia Australia Online

Există o nevoie tot mai mare în sistemul nostru de asistență medicală pentru profesioniști cu înaltă calificare care înțeleg complexitatea sănătății mintale și pot oferi intervenții clinice bine informate privind sănătatea mintală.