HEALTHCARESTUDIES.RO

Studii Medicale Cu jumătate de normă de Top în Sănătate în Statele Unite ale Barcarena în Portugalia 2019

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Contactează Direct Școlile pentru Masterate în Sănătate Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Barcarena în Portugalia 2019

rezultate găsite Filter

Diploma De Absolvent în caz de boală critice

Atlântica University
Campus Part time 7 luni Septembrie 2019 Portugalia Barcarena

Atlântica a creat absolvent în caz de boală critice, curs destinat profesioniștilor specializați în situații de urgență și de urgență. În prezent, integrate medicale de urgență, alături de restructurarea camerelor de spital de urgenta, cu introducerea individualizată a camerei de urgență și resuscitare, precum și definirea unităților de îngrijire cu suport de viață avansată și Greenways, a condus la o nevoie urgentă de a instrui medici si asistente medicale in zona generala a pacientului critic.