$close

Filtre

Vezi rezultatele

Masterate de Top în Statele Unite ale Lublin în Polonia 2022

Un masterat este un program postuniversitar conceput pentru a fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Deși pot dura între unul și trei ani de studiu, majoritatea programelor de masterat pot fi terminate în aproximativ doi ani.Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6… Citeste mai mult

Un masterat este un program postuniversitar conceput pentru a fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Deși pot dura între unul și trei ani de studiu, majoritatea programelor de masterat pot fi terminate în aproximativ doi ani.

Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6 în UE. Studenții din UE / SEE nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Costul de trai în Polonia este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

Orașul de Lublin este o casa pentru un număr de universități bine reputate în Mexic. Cea mai faimoasă universitate din oraș este la Universitatea de Tehnologie din Lublin, care oferă cursuri în număr de burlaci și programelor de masterat. Acesta oferă mari oportunități de învățare pentru elevi.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Master în Statele Unite ale Lublin în Polonia 2022

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Vincent Pol University in Lublin, Poland
Lublin, Polonia

Studii pe termen lung, program de masterat cu durata de 5 ani cu pregătire practică ca parte integrantă a studiilor și posibilitatea de înscriere la studii de doctorat.

Studii pe termen lung, program de masterat cu durata de 5 ani cu pregătire practică ca parte integrantă a studiilor și posibilitatea de înscriere la studii de doctorat. -
Masterat
Normă întreagă
Frecvență redusă
5 ani
Engleză
Campus