HEALTHCARESTUDIES

Vezi Masterate în Politica de sănătate Online în Statele Unite ale Americii 2020

Un masterat este un program postuniversitar conceput pentru a fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Deși pot dura între unul și trei ani de studiu, majoritatea programelor de masterat pot fi terminate în aproximativ doi ani.

De învățare on-line, sau e-learning este procesul de a învăța folosind diferite tipuri de mass-media, care oferă text, audio, imagini, animație, și video streaming. Ea există mai multe procese de e-learning pentru a difuza cunoștințele și să învețe fără frontiere.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Contactează Direct Școlile pentru Masterat în Politica de sănătate Online în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Politica de sănătate, Statele Unite ale Americii, Online Filter

Master of Science în genomica și sănătate individualizate

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
MSc
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Master Online de Științe în Genomică și Sănătate Individuală la Johns Hopkins Advanced Academic Programe va echipa studenții cu cunoștințe teoretice și abilități multidiscipli ...

Citeste mai mult