Filter
Masterat
Spania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Masterate în Nutriție sportivă în Spania 2020

Un masterat este un program de studiu specializat urmat adesea de cei care doresc să își concentreze educația pe un anumit domeniu specific. Terminarea unui Masterat în Științe, MA sau MBA este o alegere inteligentă și le poate oferi studenților un avantaj competitiv pe piața agresivă a locurilor de muncă.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Solicită Informații despre Masterate în Nutriție sportivă în Spania 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Nutriție sportivă, Spania

Real Madrid Graduate School

Masteratul în formarea și nutriția sportivă este conceput pentru a oferi studenților cunoștințe de specialitate cu privire la cele mai moderne metode de formare, ultimele ... [+]

(Máster Universitario en Entrenamiento y Nutrición Deportiva)

Masteratul în formarea și nutriția sportivă este conceput pentru a oferi studenților cunoștințe de specialitate cu privire la cele mai moderne metode de formare, ultimele tendințe în domeniul nutriției sportive și ajutoare naturale ergogene pentru îmbunătățirea performanțelor sportive.

POARTĂ

Programul se bazează pe o metodologie de lucru eminamente practică. Pentru a obține o asimilare optimă a cunoștințelor, combinăm munca în echipă, participarea la seminarii și lucrările individuale din spațiile din campus echipate cu tehnologie de vârf, inclusiv laboratoarele fiziologice cu echipament pentru efectuarea testelor de evaluare funcțională și a testelor de pregătire. un laborator de instruire echipat pentru măsurarea rezistenței.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză