Filter
Masterat
Suedia Stockholm Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Masterate în Nutriție în Statele Unite ale Stockholm în Suedia 2020

Masteratele sunt programe academice avansate disponibile în mai multe domenii diferite de studiu. Programele de masterat pot fi de obicei terminate în aproximativ doi până la trei ani. În funcție de școală, acestea pot fi urmate și online.

Nutriția este studiul modului în care substanțele din alimente se referă la creșterea, sănătatea, boala, reproducerea și menținerea vieții umane. Elevii pot învăța despre catabolism, asimilare, aport, absorbție, biosinteză și excreție pe parcursul acestei căi de educație.

Suedia (Sverige) este cea mai mare din țările nordice, cu o populație de aproximativ 9,5 milioane. Se învecinează cu Norvegia și Finlanda și este conectat la Danemarca prin podul de Öresund (Öresundsbron). Suedia are o tradiție puternică de a fi o țară deschisă, dar discret.

Fiind cel mai mare oraș din Suedia, Stockholm are peste 1,3 milioane de persoane din mediul urban. Orașul cuprinde mai multe insule și este capitala Suediei. Stockholm are peste 10 de universități și colegii.

Masterate de Top în Nutriție în Statele Unite ale Stockholm în Suedia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Nutriție, Stockholm

Studii
Locație
Suedia
Stockholm
Tip de studiu
Ritm
Karolinska Institutet

Știința nutrițională este un domeniu extins, interdisciplinar, care studiază rolul dietei în sănătatea umană. Programul de Master în Nutrition Science oferă studenților o ... [+]

Știința nutrițională este un domeniu extins, interdisciplinar, care studiază rolul dietei în sănătatea umană. Programul de Master în Nutrition Science oferă studenților o cunoaștere aprofundată a bazei sale științifice și metodelor de cercetare în domeniu. Aceste cunoștințe sunt relevante pentru educația doctorală sau alte activități care se referă la domeniul nutriției.

PROGRAMUL DE PREZENTARE

De-a lungul istoriei au existat multe pretenții cu privire la rolul dietei asupra sănătății noastre. În deceniile mai recente, a avut loc o dezvoltare extraordinară în domeniu, iar cunoștințele nutriționale au crescut substanțial. Programul de masterat în Nutrition Science își propune să crească abilitățile elevului de a lucra independent în domeniul nutriției din motive științifice. Domeniile acoperite în primul semestru al programului includ modul în care diferite tipuri de studii contribuie la cunoașterea care formează baza pentru recomandările privind dieta și activitatea fizică, luând totodată în considerare aspectele legate de durabilitate. Sunt incluse și cunoștințele aprofundate ale mecanismelor moleculare și genetice care stau la baza impactului dietei asupra organismului. Metodologia de evaluare pentru aportul alimentar, activitatea fizică și fitness, concentrându-se pe înțelegerea valabilității, aplicabilității și evaluării rezultatelor, este, de asemenea, abordată. Metodele de prevenire a bolilor și de promovare a obiceiurilor alimentare și a activităților fizice sănătoase, de exemplu prin utilizarea tehnologiei internet și a telefoanelor mobile, sunt de asemenea acoperite în prima parte a programului. Perspectivele globale și comparațiile sunt incluse în toate cursurile. Cel de-al doilea semestru este alcătuit dintr-un proiect de grad de 30 de credite. Aici studentul are posibilitatea de a alege... [-]

Suedia Stockholm
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză