HEALTHCARESTUDIES.RO

Caută Masterate în Nutriție în Spania 2020

Masteratele sunt programe academice avansate disponibile în mai multe domenii diferite de studiu. Programele de masterat pot fi de obicei terminate în aproximativ doi până la trei ani. În funcție de școală, acestea pot fi urmate și online.

Nutriția este ramura științei care se ocupă de nutrienții necesari pentru creșterea umană adecvată. Elevii care studiază nutriția pot deveni dieteticieni sau nutriționiști la instituții medicale sau în cercetare, jurnalism sau educație.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Solicită Informații despre Masterate în Nutriție în Spania 2020

8 Rezultate din Nutriție, Spania Filter

Master in Clinical Nutrition - semipresencial

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online & Campus Combinate La zi 1 an Contactează şcoala Spania Murcia

Obiectivul principal al acestui Master este de a instrui profesioniști în științe biomedicale, în toate aspectele legate de nutriție umană și, mai precis, studiul cauzelor malnutriției asociate cu diverse modificări patologice și tratament nutrițional.

Diplomă de master în nutriție în activitatea fizică și sport - semipresencial

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online & Campus Combinate La zi 1 an Contactează şcoala Spania Murcia

În societatea noastră există o preocupare tot mai mare de a aprofunda toate aspectele legate de nutriție și de sănătate. Tot mai multe dovezi ale legăturii intime dintre prevenirea si chiar tratarea diferitelor patologii și diferitele orientări și strategii alimentare.

Diplomă de master în nutriție și nutriție perinatale

Escuela Europea de Salud
Online Part time 4 - 12 luni Septembrie 2020 Spania Madrid

Trainingul va avea loc în întregime în mod distanță prin acordarea student materialul publicat în format carte (IFBN Ministerul Culturii, paperback personalizate) și în format PDF într-un pendrive cu o tabletă sau laptop (alegere) și Evaluarea va fi activat platformă pentru a reflecta efectul interacțiunilor dintre tutore-elev / o, care se reflectă ...

Maestru în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor

IMF Business School
Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi să dobândească cunoștințe despre producție, legislație, calitate și certificări din sectorul alimentar; precum și să analizăm în profunzime compoziția alimentelor și funcționarea organismului nostru.

Master în cercetarea veterinară și știința și tehnologia alimentară

Universidad de Leon
Campus La zi 2 semestre Septembrie 2020 Spania León

Oferim o pregătire avansată în domeniul cercetării în aspecte relevante în domeniul științelor veterinare și alimentare.

Master în nutriție și dietetică vegetariană

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Metodologia de formare propusă, împreună cu claritatea, amplitudinea și tehnicile educaționale ale conținutului, permite Masterului în Nutriție Vegetariană și Dietetică să fie orientat către profesioniști care lucrează în posturi legate de sănătate, industrii sau întreprinderi care doresc să se specializeze în domeniul mancare vegetariana.

Master internațional în nutriție și dietetică

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 24 luni Septembrie 2020 Spania Barcelona

Master International în Nutriție și Dietetică se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății care doresc să-și completeze pregătirea și să se specializeze pe diferite teme. Fiind de o importanță deosebită în domeniul sănătății, restaurare și organisme pentru promovarea sănătății.

Master în educație sportivă și nutriție

Real Madrid Graduate School
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Spania Madrid

Masteratul în formarea și nutriția sportivă este conceput pentru a oferi studenților cunoștințe de specialitate cu privire la cele mai moderne metode de formare, ultimele tendințe în domeniul nutriției sportive și ajutoare naturale ergogene pentru îmbunătățirea performanțelor sportive.