HEALTHCARESTUDIES.RO

Găsește Masterate în Medicină alternativă De învăţare la distanţă in Barcelona în Spania 2019

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Fiind al 2-lea cel mai mare oras din Spania, Barcelona este capitala provinciei Catalonia. Ea are peste 4 milioane de locuitori. Este un oras vibrant care găzduiește mii de turisti anual. Acesta este acasa, la Universitatea din Barcelona, ​​printre altele.

Solicită Informații și Caută Masterat în Medicină alternativă De învăţare la distanţă in Barcelona în Spania 2019

3 Rezultate din Medicină alternativă, Barcelona, De învăţare la distanţă Filter

Propriul Master în Naturopathy și farmaceutice. Sală de clasă / Online

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Campus Online La zi 10 luni Contactează şcoala Spania Barcelona Spain Online + 2 mai mult

Naturopathy cu o viziune de ansamblu asupra ființelor umane, este definită de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), ca o metoda de prevenire, tratament zonă de sănătate de lucru și de a promova o sanatate optima prin utilizarea unor metode terapeutice pentru a promova -act de vindecare proces (vix medicatrix naturae). Acest program de master ne permite să cuprindă cele trei domenii principale ale naturoptía prin terapie naturopate dieta, fitoterapie (plante medicinale) și terapie orthomolecular (suplimente nutritive), împreună cu alte materiale.

Expertiza în studii biologice și Naturopathic specializate in acupunctura si / sau medicina pe bază de plante traditionala chineza

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Medicina tradițională chineză este una dintre cele mai vechi forme de medicina orientala dezvoltat în China de-a lungul evoluției sale culturale vechi

Expertiza în studii biologice și Naturopathic

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Standard sau medicina conventionala, este cunoscut ca unul care folosește tratamente medicale sunt dovedite științific, deci rezultă că acesta este eficient și sigur