HEALTHCARESTUDIES

Studii de Master în Sănătate de Top în Letonia 2020/2021

Masteratele sunt programe academice avansate disponibile în mai multe domenii diferite de studiu. Programele de masterat pot fi de obicei terminate în aproximativ doi până la trei ani. În funcție de școală, acestea pot fi urmate și online.

Letonia are atât cu taxă și de stat finanțată de învățământ superior. Țara are două tipuri de cursuri de învățământ superior. Acestea includ programe academice și profesionale. Există trei niveluri de învățământ superior universitar - licență, masterat și doctorat. Climatul din țară favorizează diverse sporturi de iarnă și activități de recreere, cum ar fi patinaj, schi și hochei pe gheață. Studenții străini preferă studiază în Letonia, datorită vieții sale sociale, arte și instituții culturale. Cultura țării este ușor să le adopte pentru.

Contactează Universitățile pentru Masterate în Sănătate în Letonia 2020/2021

rezultate găsite Filter

Master în Optometrie (Clinic)

Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
24&nbsp;-&nbsp;30 luni
Engleză
Campus

Programul de masterat profesional Optometria (clinică) oferă studii multidisciplinare bazate pe știința vizuală și îngrijirea contemporană a vederii primare.

Citeste mai mult

Master în medicină veterinară (primul și al doilea ciclu de studii)

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Masterat
<
Normă întreagă
<
6 ani
Engleză
Campus

'One Medicina - One Sanatate "Conceptul link-uri umane, sănătatea animalelor și a mediului. In ultimii ani, stiinta de medicina veterinara sa extins rapid. In prezent, această ...

Citeste mai mult

Maestru profesional în domeniul sănătății în domeniul sportului

Latvian Academy of Sport Education
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Obiectivele programului de învățământ superior de masterat profesional Programul de studii "Specialist în domeniul sănătății în sport" este de a asigura nevoilor eco ...

Citeste mai mult