close

Filtre

Vezi rezultatele

Masterate Cu jumătate de normă de Top în Letonia 2021

Masteratele sunt programe academice avansate disponibile în mai multe domenii diferite de studiu. Programele de masterat pot fi de obicei terminate în aproximativ doi până la trei ani. În funcție de școală, acestea pot fi urmate și online.Letonia are atât cu taxă și de stat finanțată de învățământ superior. Țara are două tipuri de cursuri de învățământ superior. Acestea i… Citeste mai mult

Masteratele sunt programe academice avansate disponibile în mai multe domenii diferite de studiu. Programele de masterat pot fi de obicei terminate în aproximativ doi până la trei ani. În funcție de școală, acestea pot fi urmate și online.

Letonia are atât cu taxă și de stat finanțată de învățământ superior. Țara are două tipuri de cursuri de învățământ superior. Acestea includ programe academice și profesionale. Există trei niveluri de învățământ superior universitar - licență, masterat și doctorat. Climatul din țară favorizează diverse sporturi de iarnă și activități de recreere, cum ar fi patinaj, schi și hochei pe gheață. Studenții străini preferă studiază în Letonia, datorită vieții sale sociale, arte și instituții culturale. Cultura țării este ușor să le adopte pentru.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Masterat în Sănătate Cu jumătate de normă în Letonia 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Riga, Letonia

Programul de masterat profesional Optometria (clinică) oferă studii multidisciplinare bazate pe știința vizuală și îngrijirea contemporană a vederii primare.

Programul de masterat profesional Optometria (clinică) oferă studii multidisciplinare bazate pe știința vizuală și îngrijirea contemporană a vederii primare. -
Masterat
Normă întreagă
Frecvență redusă
24 - 30 luni
Engleză
Campus