HEALTHCARESTUDIES

Studii Medicale Online de Top în Sănătate în Statele Unite ale Lido di Camaiore in Italia 2021

Masteratele sunt programe academice avansate disponibile în mai multe domenii diferite de studiu. Programele de masterat pot fi de obicei terminate în aproximativ doi până la trei ani. În funcție de școală, acestea pot fi urmate și online.

Peste Atlantic, discuția despre cursuri on-line și potențialul lor de a restructura învățământul superior a fost furios pentru ceva timp. Cursurile sunt structurate ca conferințe săptămânal online, comunicare cu tutorele cursului și alți cursanți are loc într-un mediu virtual de învățare. Cursurile online sunt destinate pentru a se potrivi în jurul calendar, accesați curs ori de câte ori este potrivit pentru tine.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Contactează Direct Școlile pentru Masterate în Sănătate Online în Statele Unite ale Lido di Camaiore in Italia 2021

2 Rezultate din Masterat, Lido di Camaiore, Online Filter

Master în ortodontie

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)
Masterat
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
24 luni
13 Feb 2021
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Acest program durează doi ani academici, timp în care elevii vor dobândi atât cunoștințe teoretice, cât și abilități practice. Scopul maestrului este de a oferi clinicienilor ...

Citeste mai mult

Master în Stomatologie Juridică și Legală

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)
Masterat
11 Dec 2020
<
Normă întreagă
<
12 luni
Italiană
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Problemele fundamentale ale medicinii medico-legale și particularitățile aplicării ramurii dentare vor fi abordate și aprofundate. Scopul este de a instrui figura profesională ...

Citeste mai mult