HEALTHCARESTUDIES

Masterate de Top în Statele Unite ale Tübingen în Germania 2021

Un masterat este un program de studiu specializat urmat adesea de cei care doresc să își concentreze educația pe un anumit domeniu specific. Terminarea unui Masterat în Științe, MA sau MBA este o alegere inteligentă și le poate oferi studenților un avantaj competitiv pe piața agresivă a locurilor de muncă.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Tübingen este aclamat ca un oras universitar cu o statistica de fiecare unul din zece locuitori fiind un elev. De asemenea, este cunoscut pentru a organiza mai multe evenimente pe tot parcursul anului și găzduiește una dintre cele mai vechi universități din cadrul alături de numeroase instituții.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Master în Statele Unite ale Tübingen în Germania 2021

rezultate găsite Filter

Master în Tehnologii Biomedicale

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul interprofesional și inovatoare de masterat în tehnologiile biomedicale se caracterizează prin orientare practică și internaționalitate. Prelegerile sunt încorporate ...

Citeste mai mult

Doctor în Medicină Moleculară

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul de masterat internațional de Medicină Moleculară, cu un curriculum de limbă engleză, a început în 2012.

Citeste mai mult