4 Masterat Programe în Genetică 2024

Masterat Programe în Genetică 2024Filter
    • Sydney, Australia
    • Moore Park, Australia
    • + 2 more

    La zi

    În campus

    Curs de doi ani, curs de admitere absolvent Master of Genetic Counselling este calificarea de bază pentru munca de consilier genetic. Acest program este dezvoltat și livrat de consilieri genetici cu experiență, susținuți de designeri experți în învățare, consultare largă cu profesia de consiliere genetică și un comitet consultativ calificat pentru curriculum.

    • Sydney, Australia
    • Moore Park, Australia
    • + 2 more

    La zi, Part time

    În campus

    Acest curs este destinat consilierilor genetici sau studenților care au absolvit o diplomă relevantă, care doresc să urmeze o carieră în cercetare sau să obțină un avantaj competitiv în cariera lor prin finalizarea unei calificări postuniversitare suplimentare. Studenții dobândesc abilități de cercetare și expertiză în domeniul lor de interes de cercetare și își demonstrează capacitatea academică remarcabilă și angajamentul față de consilierea genetică prin finalizarea diplomei.

    • Birmingham, Statele Unite ale Americii

    Engleză

    Câștigarea unui masterat în consiliere genetică vă va ajuta să fiți pregătiți pentru cererea ridicată, în evoluție rapidă a domeniului medicinii genomice. O combinație de experiențe clinice și de clasă în specialități pediatrice, prenatale, de cancer și alte specialități vă învață să lucrați cu pacienții și familiile care învață și fac față riscului pe care le poate avea boala genetică pentru ei și rudele lor.

    • New York, Statele Unite ale Americii

    Engleză

    Deveniți un consilier genetic cu compasiune, simț de sine și abilități de a fi un lider în îngrijirea sănătății genetice și genomice. Programul de studii universitare de consiliere genetică a Universității Columbia combină știința de bază și medicina clinică cu umanismul și profesionalismul. Alegeți o experiență potrivită pentru dvs. cu eforturi de cercetare, elective la nivel universitar și Clubul P&S: cea mai largă organizație de activități studențești pentru arte, atletism și comunitate în educația medicală americană.