HEALTHCARESTUDIES

Masterate de Top în Statele Unite ale Grenoble în Franţa 2020/2021

Un masterat este un program de studiu specializat urmat adesea de cei care doresc să își concentreze educația pe un anumit domeniu specific. Terminarea unui Masterat în Științe, MA sau MBA este o alegere inteligentă și le poate oferi studenților un avantaj competitiv pe piața agresivă a locurilor de muncă.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

La poalele Alpilor francezi restul Grenoble City. Acesta este capitala departamentului de Isere. Grenoble are peste 140.000 de locuitori. Universitatea din Grenoble are mai multe campus și colegii împrăștiate în jurul orașului.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Master în Statele Unite ale Grenoble în Franţa 2020/2021

rezultate găsite Filter

Master în biotehnologie avansată

格勒诺贝尔管理学院
Masterat
Sept 2021
<
15 luni
Engleză
Campus

Formatul avansat de masterat suplimentează studiul de clasă cu experiență de lucru. Program certificat de Registrul național francez de certificări profesionale (RNCP)

Citeste mai mult

Master of Science în stiinte ale sanatatii (management) (acordat de Universitatea Northumbria, Marea Britanie)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
MSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;20 ani
Engleză
Campus

Master stiinte de Sănătate (Management) Programul este conceput pentru a oferi posibilitatea de practicieni cu experiență și alte persoane interesate în Management în Sănătate ...

Citeste mai mult