HEALTHCARESTUDIES.RO

Vezi toate Masterate în Sănătate De învăţare la distanţă Europa 2019

După terminarea studiilor universitare, studenții au opțiunea de a urma un masterat într-o disciplină aleasă de ei. Un program de masterat este conceput pentru a spori cunoștințele într-un anumit domeniu și pentru a-i pregăti pe studenți pentru cariere academice și profesionale după absolvire.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Solicită Informații despre Studii de Masterat în Sănătate De învăţare la distanţă Europa 2019

55 Rezultate din Masterat, Europa, De învăţare la distanţă Filter

Master în sănătate publică

University of Essex Online
Online Part time 24 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Colchester + 1 mai mult

Programul Master of Public Health (MPH) online a fost conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății ocupați, care doresc să obțină o calificare recunoscută de la o universitate de top din Marea Britanie, continuând să lucreze în același timp.

Maestru de Sănătate Publică

European University Cyprus
Campus Online La zi 18 luni Septembrie 2019 Cipru Nicosia + 1 mai mult

Programul de Master în Sănătate Publică oferă studenților cu cunoștințe teoretice și practice avansate, care le permite capacitatea de a evalua și de a îmbunătăți standardele de calitate și a operațiunilor din sectorul sănătății. Acesta oferă candidaților cu științifice, fundațiile de management și de conducere pentru a le ajuta să continue reformele organizaționale și alinierea la standardele de politică ale Organizației Mondiale a Sănătății.

Masterat în daune corporale și psiho-sociale

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online La zi 18 luni Septembrie 2019 Spania Madrid

Stabiliți protocoalele și metodele de evaluare a daunelor corporale; Să dezvolte tehnica de expert în diferitele patologii ale evaluării daunelor corporale; Pregătiți opinii cu expertiză științifică și tehnică.

Oftalmologie clinică (ChM - Învățare online)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Part time 2 - 4 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Edinburgh

ChM este conceput pentru a sprijini stagiarii oftalmologi avansați în Marea Britanie și la nivel internațional printr-un curriculum care recunoaște interesele lor oftalmice subspecialiste în pregătirea pentru examenul de ieșire și practica bazată pe spitale.

Master în Epidemiologie și Sănătate Publică *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 an Contactează şcoala Spania Valencia

Societatea de astăzi necesită răspunsuri inovatoare adaptate nevoilor și așteptărilor populațiilor în tranziție globală deplină. Având în vedere acest lucru, situația ocupării forței de muncă necesită profesioniști foarte bine instruiți în metodele de analiză a datelor în domeniul sănătății și cu o înțelegere globală a sistemelor de sănătate.

MRes în domeniul cercetării în domeniul sănătății (online)

University of Stirling
Online La zi Part time 12 - 48 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling + 1 mai mult

Sectoarele de sănătate și asistență socială se modifică în mod constant pentru a oferi un tratament mai bun și acces la îngrijire. Îmbunătățirea serviciilor de sănătate și de asistență socială nu ar fi posibilă fără munca unor cercetători bine pregătiți.

Master în management și managementul centrelor de sănătate

OBS Business School
Online La zi Part time 10 luni Contactează şcoala Spania Barcelona Madrid + 2 mai mult

profesioniști management în sectorul sănătății să își exercite responsabilitățile, trebuie să aibă pregătirea necesară și timp suficient pentru a exercita fiecare funcție. Această formare este dobândită prin cunoaștere a instrumentelor necesare și aplicarea acestora în contextul adecvat. Cunoștințele trebuie să fie achiziționate de la cei care îmbogățesc experiența lor, prin adăugarea, ca facultatea de Master.

Maestru în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor

IMF Business School
Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi să dobândească cunoștințe despre producție, legislație, calitate și certificări din sectorul alimentar; precum și să analizăm în profunzime compoziția alimentelor și funcționarea organismului nostru.

Master Online în E-Sănătate și Management Telemedicat

Rome Business School
Online Part time 12 luni Octombrie 2019 Italia Rome Italy Online + 1 mai mult

Master Online în E-Sănătate și Managementul Telemedicale combină utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor electronice, în special a internetului, în sectorul sănătății, în scopuri clinice, educaționale și administrative; atât la fața locului, cât și la distanță (caz în care se numește Telemedicină).

Diplomă de master în nutriție și dietă vegetariană

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Lumea de nutriție și de produse alimentare, din cauza relației sale directe asupra sănătății, este subiectul de interes al multor profesioniști care au nevoie să-l transporte la domeniul lor de studiu / responsabilitatea de a aplica într-un mod practic.

Master în Managementul și Managementul Sănătății

UNIR
Online Part time 1 an Contactează şcoala Spania Logroño

Primul Master în Managementul Sanitar online, cu o abordare practică a managementului sănătății și cu cei mai recunoscuți profesioniști din acest sector. Direcționat nu numai absolvenților, absolvenților și profesioniștilor din domeniul sănătății, dar și altor domenii de cunoaștere care doresc să învețe tehnicile și procedurile de planificare și management al sănătății.

Master în Politica de Sănătate și Servicii de Sănătate Design

Open University Of Cyprus
Online La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Cipru Cyprus Online + 1 mai mult

Scopul programului postuniversitar este de a oferi cunoștințe de specialitate și de a dezvolta abilități și atitudini într-o serie de aspecte științifice ale Sănătății Politice, prin analiza complexității sistemelor de sănătate din diferite perspective. Programul este destinat persoanelor cu interes în Politica de Sănătate, Planificarea Strategică și Leadership în Servicii de Sănătate.

On-line Master International în monitorizarea studiilor clinice

CESIF
Online Part time 1 an Contactează şcoala Spania Spain Online

Acest program de specializare profesională este orientată spre Superior Gradul, de preferință în domeniul de stiinte medicale (biologie, farmacie, medicină, chimie, etc.) care doresc o încorporare rapidă de muncă în poziții de responsabilitate legate de dezvoltarea clinice și departamentele medicale -scientists,

Maestru de management al sănătății (mahm) studiu

Apollon Hochschule
Online Part time 24 - 32 luni Înscriere Deschisă Germania Germany Online

cunoștințe de afaceri și expertiză cu privire la managementul resurselor umane și organizaționale sunt oferite in domeniul ingrijirii sanatatii, ca de la sine înțeles din ce în ce. Formarea în continuare de învățare la distanță Master of Management în Sănătate (mahm) vă oferă în calitate de experți din industrie concentrat cunoștințe legate de management. Acesta își propune să vă ajute prin exemple și întrebări relevante pentru a da mana instrumentele antreprenoriale pentru provocările cheie pe piața asistenței medicale ...

Medicament aplicat descoperire Master

University of Greenwich
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Rochester London + 3 mai mult

Acest program este predat fie ca un program de clasic-un an, sau livrate prin intermediul blended e-learning pe bază de part-time de doi ani. Gradul se bazează pe programul de formare Pfizer Ltd "in house". Ea învață cum fundamental știința este aplicată descoperirea și dezvoltarea de medicamente. Programul a fost proiectat și conceput de experți în domeniu, în descoperirea de droguri și vor fi livrate și evaluate de către experți obiectul atât din industrie și universitate.