HEALTHCARESTUDIES.RO

Vezi toate Masterate în Sănătate De învăţare la distanţă Europa 2019/2020

După terminarea studiilor universitare, studenții au opțiunea de a urma un masterat într-o disciplină aleasă de ei. Un program de masterat este conceput pentru a spori cunoștințele într-un anumit domeniu și pentru a-i pregăti pe studenți pentru cariere academice și profesionale după absolvire.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Solicită Informații despre Studii de Masterat în Sănătate De învăţare la distanţă Europa 2019/2020

61 Rezultate din Masterat, Europa, De învăţare la distanţă Filter

Master în sănătate publică

University of Essex Online
Online Part time 24 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit Marea Britanie online Colchester + 1 mai mult

Programul Master of Public Health (MPH) online a fost conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății ocupați, care doresc să obțină o calificare recunoscută de la o universitate de top din Marea Britanie, continuând să lucreze în același timp.

Master internațional în neuroștiință: evaluare clinică și neurodiagnostic

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online La zi Part time 8 - 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

Master International in Neuroscience: Clinical and Neurodiagnostic Evaluation explorează și aprofundează în domeniile psihologiei și medicinei pentru a dezvolta un profil care să poată evalua, diagnostica și interveni în tulburările cognitive și neurobehaviorale observabile la un pacient. Este alcătuit dintr-un itinerar de module de formare continuă și conceput pentru a realiza învățarea la o disciplină curentă, cu o dedicație sistematică și regulată a studiului.

Maestru în E-Sănătate

Rome Business School
Campus Online Part time 1 an Înscriere Deschisă Italia Roma Italia online + 2 mai mult

Master Rome Business School în domeniul sănătății

Vasculare

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Part time 2 - 4 ani Contactează şcoala Regatul Unit Edinburgh

Acest program este livrat de către Universitatea în parteneriat cu Royal College of Chirurgilor din Edinburgh și conduce la acordarea de Master of Chirurgie (ChM). Acesta se desfășoară alături de instruirea clinică și completează formarea la locul de muncă.

MRes în domeniul cercetării în domeniul sănătății (online)

University of Stirling
Online La zi Part time 12 - 48 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling + 1 mai mult

Sectoarele de sănătate și asistență socială se modifică în mod constant pentru a oferi un tratament mai bun și acces la îngrijire. Îmbunătățirea serviciilor de sănătate și de asistență socială nu ar fi posibilă fără munca unor cercetători bine pregătiți.

Master în management și managementul centrelor de sănătate

OBS Business School
Online La zi Part time 10 luni Contactează şcoala Spania Barcelona Madrid + 2 mai mult

profesioniști management în sectorul sănătății să își exercite responsabilitățile, trebuie să aibă pregătirea necesară și timp suficient pentru a exercita fiecare funcție. Această formare este dobândită prin cunoaștere a instrumentelor necesare și aplicarea acestora în contextul adecvat. Cunoștințele trebuie să fie achiziționate de la cei care îmbogățesc experiența lor, prin adăugarea, ca facultatea de Master.

Master în Epidemiologie și Sănătate Publică *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Online 1 an Contactează şcoala Spania Valencia

Societatea de astăzi necesită răspunsuri inovatoare adaptate nevoilor și așteptărilor populațiilor în tranziție globală deplină. Având în vedere acest lucru, situația ocupării forței de muncă necesită profesioniști foarte bine instruiți în metodele de analiză a datelor în domeniul sănătății și cu o înțelegere globală a sistemelor de sănătate.

Maestru în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor

IMF Business School
Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi să dobândească cunoștințe despre producție, legislație, calitate și certificări din sectorul alimentar; precum și să analizăm în profunzime compoziția alimentelor și funcționarea organismului nostru.

Master în Cercetare în Științe Sociale și Medicale

Universidad de Leon
Campus Online La zi 1 an Contactează şcoala Spania León + 1 mai mult

Oferim cursuri de cercetare avansate, multidisciplinare, menite să promoveze inițiativa în activitățile de cercetare din domeniul sănătății și al societății.

Master în studii biologice-naturiste specializate în acupunctură și / sau fitoterapie chineză tradițională

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Master in Studii Biologice-Naturopatice specializate în Acupunctură și / sau Fitoterapie Tradițională China are ca destinatari Diplome și absolvenți în Științe ale Sănătății care doresc să: aprofundeze prevenirea bolilor și să aplice medicina biologic-naturistă în tratamentul boli.

Master în Managementul și Managementul Sănătății

UNIR
Online Part time 1 an Contactează şcoala Spania Logroño

Primul Master în Managementul Sanitar online, cu o abordare practică a managementului sănătății și cu cei mai recunoscuți profesioniști din acest sector. Direcționat nu numai absolvenților, absolvenților și profesioniștilor din domeniul sănătății, dar și altor domenii de cunoaștere care doresc să învețe tehnicile și procedurile de planificare și management al sănătății.

Universitatea de masterat în științe Nursing de cercetare

Universitat Rovira i Virgili
Campus Online Part time 9 luni Contactează şcoala Spania Tarragona + 1 mai mult

Această diplomă de master este conceput pentru a oferi studenților cu pregătire științifică avansată și pentru a promova formarea de cercetare în domeniul asistenței medicale. Scopul este de a satisface nevoia de dezvoltare academică și profesională în asistența medicală în secolul XXI.

Diplomă de master în managementul sănătății

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Part time 12 luni Septembrie 2020 Spania Madrid

Pornind de la premisa că situația economică, politică și socială actuală, tot mai complexe și mai globalizată reprezintă o problemă a cărei rezolvare necesită cunoștințe tehnice și practice profunde, cunoașterea sistemelor de management profesionist, care să permită utilizarea profitabilă a resurselor tot mai rare este notoriu și se reflectă în trei aspecte prezentate în secțiunea ...

Master Interuniversitar în Etica clinică

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Online La zi Part time 1 an Contactează şcoala Spania Spania Online + 1 mai mult

În medicina actuală, conflictele etice sunt din ce în ce mai frecvente și au un impact important asupra procesului decizional. Este esențial ca medicii să fie instruiți în etica clinică, dar trebuie să fie o practică practic practică, ceea ce oferă "Maestrul în etică clinică".

Propriul Master în Naturopathy și farmaceutice. Sală de clasă / Online

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Campus Online La zi 10 luni Contactează şcoala Spania Barcelona Spania Online + 2 mai mult

Naturopathy cu o viziune de ansamblu asupra ființelor umane, este definită de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), ca o metoda de prevenire, tratament zonă de sănătate de lucru și de a promova o sanatate optima prin utilizarea unor metode terapeutice pentru a promova -act de vindecare proces (vix medicatrix naturae). Acest program de master ne permite să cuprindă cele trei domenii principale ale naturoptía prin terapie naturopate dieta, fitoterapie (plante medicinale) și terapie orthomolecular (suplimente nutritive), împreună cu alte materiale.