HEALTHCARESTUDIES

5 Masterate de Top în Dietetică 2020

Un tip de grad avansat pe care mulți studenți îl câștigă după școala universitară este un masterat. Multe programe durează doi până la patru ani pentru a fi finalizate, deși există cerințe unice de curs pentru fiecare. Câștigarea unei diplome de master permite studenților să exploreze intens un subiect ales, ceea ce poate ajuta la ocuparea forței de muncă și viitorul doctorat.

Ce este un Maestru în Dietetică? Acest tip de program de absolvent grad este conceput pentru a dota studenții cu cunoștințe avansate de sănătate nutrițională pentru a ajuta la promovarea bunăstării fizice. Studiul dieteticelor este în creștere în popularitate, deoarece încearcă să abordeze unele dintre cele mai presante probleme de sănătate ale societății, cum ar fi obezitatea, diabetul, bolile cardiace și tulburările de alimentație. Dietetica folosește știința nutriției și a alimentelor pentru a ajuta la îmbunătățirea sănătății fizice și pentru a descoperi noi metode de îmbunătățire a sănătății. Cursurile vor include adesea cunoștințe despre hrană, suport nutrițional, știință de exerciții fizice și cercetare nutrițională.

După ce a obținut un grad de absolvire în dietetică, mulți absolvenți construiesc un arsenal de trăsături utile. Absolvenții dezvoltă adesea abilități îmbunătățite de comunicare și raționament, care sunt căutate de numeroși angajatori. Abilitatea de a se adapta la situații noi este, de asemenea, un avantaj pe care elevii îl pot câștiga.

Există numeroase grade în dietetică disponibile pentru studenți, iar scolile pentru aceste programe pot varia în funcție de factori diferiți, cum ar fi lungimea programului, locația și tipul școlii. Elevii sunt încurajați să studieze școli potențiale înainte de înscriere pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Câștigând o diplomă de masterat în dietetică pot ajuta elevii să obțină mai multe poziții profitabile în acest domeniu și pot să le facă mai favorabile pentru angajatori decât pentru studenții care au doar o diplomă de licență. Mulți se ocupă de carieră ca dieteticieni clinici pentru spitale, firme sau private. Elevii se pot specializa în domenii precum pediatrie, cardiovasculare, tulburări de alimentație sau obezitate. Alte cariere se găsesc în medii educaționale, cum ar fi lucrul ca profesor de sănătate sau ca cercetător în domeniul nutriției la o universitate sau laborator.

O multitudine de instituții de învățământ oferă grade avansate în dietetică și multe dintre aceste programe sunt situate în universități din întreaga lume, precum și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

5 Rezultate din Dietetică Filter

Maestru de Nutriție și Dietetică

University of Canberra
Campus La zi 4 - 12 semestre Ianuarie 2020 Australia Canberra

Acest curs va satisface cu exactitate foamea dumneavoastră pentru calificări rafinate și vă va permite să aplicați cunoștințele dumneavoastră de experți pentru a oferi sfaturi de dietă profesională care va duce la prevenirea bolilor și îmbunătățirea sănătății publice generale.

Maestru de nutriție și practică dietetice

Bond University
Campus La zi 108 săptămâni Ianuarie 2020 Australia Robina

Maestru de Nutriție și Dietetică Practica este un cadru de calificări australian (AQF) Nivel 9 Master (Extended), programul dietetica. Pune un accent distinct pe dezvoltarea practicieni bazate pe dovezi, cu o largă participare în practica dietetică în diferite contexte, atât la nivel local cât și în străinătate, precum și care posedă o experiență de cercetare.

Maestru în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor

IMF Business School
Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi să dobândească cunoștințe despre producție, legislație, calitate și certificări din sectorul alimentar; precum și să analizăm în profunzime compoziția alimentelor și funcționarea organismului nostru.

Master în nutriție și dietetică vegetariană

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Înscriere Deschisă Spania Barcelona

Metodologia de formare propusă, împreună cu claritatea, amplitudinea și tehnicile educaționale ale conținutului, permite Masterului în Nutriție Vegetariană și Dietetică să fie orientat către profesioniști care lucrează în posturi legate de sănătate, industrii sau întreprinderi care doresc să se specializeze în domeniul mancare vegetariana.

Master internațional în nutriție și dietetică

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Part time 24 luni Septembrie 2020 Spania Barcelona

Master International în Nutriție și Dietetică se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății care doresc să-și completeze pregătirea și să se specializeze pe diferite teme. Fiind de o importanță deosebită în domeniul sănătății, restaurare și organisme pentru promovarea sănătății.