HEALTHCARESTUDIES.RO

Vezi toate cele 112 Masterate De învăţare la distanţă 2019/2020

Un masterat este un program postuniversitar conceput pentru a fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Deși pot dura între unul și trei ani de studiu, majoritatea programelor de masterat pot fi terminate în aproximativ doi ani.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Contactează Direct Școlile pentru Studii Medicale în Sănătate De învăţare la distanţă 2019/2020

112 Rezultate din Masterat, De învăţare la distanţă Filter

Master în sănătate publică

The Milken Institute School of Public Health
Online La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Washington

MPH @ GW este Maestrul online de Sănătate Publică (MPH) de la The Milken Institute School of Public Health la The Milken Institute School of Public Health la Universitatea George Washington. Cu clase dezvoltate și livrate de facultatea de clasă mondială a GW, MPH @ GW prezintă aceleași criterii academice riguroase și criterii de admitere selectivă ca și programul on-campus.

Master Online de management al sănătății

McMaster University
Online La zi Part time 12 - 32 luni Septembrie 2020 Canada Hamilton + 1 mai mult

Master of Health Management Program pregătește profesioniștii din domeniul sănătății pentru a răspunde provocărilor unei cariere în managementul sănătății.

Master în Medicină Ocupațională (MOccMed)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Online Part time 3 ani Martie 2020 Noua Zeelandă Wellington

Masteratul Otago de Medicină Ocupațională (MOccMed) face parte dintr-un program acreditat internațional, care va permite practicanților medicali înregistrați cu fracțiune de normă să dezvolte competențe pentru practica medicinii profesionale profesionale la nivel de specialist sau la nivel de specialitate certificat în orice țară din lume.

Master of Science sănătate

Washburn University
Online La zi Part time 21 - 42 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Topeka + 1 mai mult

Maestrul de Științe ale Sănătății (MHS) în misiunea de Educație pentru Îngrijirea Sănătății este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății existenți pentru a fi profesori și lideri eficienți care sunt capabili să deservească cursanți diferiți în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății și aliate programe de sănătate.

Masterat online în domeniul sănătății publice

University of Illinois Springfield
Online La zi Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii USA Online

Sănătatea publică este o funcție esențială a societății moderne. Este, în cuvintele Institutului de Medicină, "Ceea ce noi ca o societate facem colectiv pentru a asigura condițiile în care oamenii pot fi sănătoși".

Maestru al Științei Aplicate în Sănătatea Umanitară

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Un program de masterat online de doi ani, axat pe abordări multidisciplinare de conducere pentru protejarea sănătății publice în cadrul unor programe de ajutor umanitar umanitar și de dezastre pe scară largă din întreaga lume.

Master în Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Online La zi 3 semestre Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Houston

Scopul programului Master of Integrative Healthcare Leadership este să vă antreneze pentru a fi un manager de îngrijire a sănătății, un director sau un administrator.

Master în sănătate publică

University of Essex Online
Online Part time 24 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online Colchester + 1 mai mult

Programul Master of Public Health (MPH) online a fost conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății ocupați, care doresc să obțină o calificare recunoscută de la o universitate de top din Marea Britanie, continuând să lucreze în același timp.

Maestru de specializare în managementul sănătății publice și de sănătate

Northern Illinois University Online
Online La zi 2 ani Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii DeKalb

În specializarea managementului serviciilor de sănătate a MPH, veți explora multe aspecte ale managementului serviciilor de sănătate pentru a gestiona cu succes o facilitate de sănătate, cum ar fi costurile, calitatea, accesibilitatea, livrarea, organizarea, finanțarea, resursele umane și economia sănătății.

Master of Science în Nursing - Nursing Administrator Concentrare

University of Saint Mary Online
Online Part time 1 an Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Leavenworth

Personalizați-vă MS-ul online în gradul de Nursing, cu o concentrare în Administrator Nurse de la acreditat, Universitatea din Saint Mary. Această concentrare vă va oferi acreditările și cunoștințele potrivite pentru funcțiile de conducere și de nivel executiv, precum și pentru a vă ajuta să definiți calitatea îngrijirii în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății. Nu este necesară rezidența.

Master Online în E-Sănătate și Management Telemedicat

Rome Business School
Online Part time 12 luni Octombrie 2019 Italia Rome Italy Online + 1 mai mult

Master Online în E-Sănătate și Managementul Telemedicale combină utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor electronice, în special a internetului, în sectorul sănătății, în scopuri clinice, educaționale și administrative; atât la fața locului, cât și la distanță (caz în care se numește Telemedicină).

Maestru de administrare a sănătății

La Trobe University
Campus Online La zi Part time 18 - 48 luni Ianuarie 2020 Australia Melbourne + 2 mai mult

Urmăriți-vă rapid cariera în managementul senior de sănătate cu Master of Health Administration.

Maestru al sănătății publice avansat

University of Wollongong
Campus Online La zi Part time 2 ani Martie 2020 Australia Wollongong + 2 mai mult

Maestru de Sanatate Publica Avansat este conceput pentru a oferi mai multe optiuni pentru studii postuniversitare de sanatate publica. Are aceeași structură a Maestrului de Sănătate Publică, cu cerința suplimentară a unei a doua specializări a studiilor avansate - 24 de puncte de credit suplimentar, fie din cursuri, fie din studii de cercetare. Acest lucru vă permite să vă adaptați învățarea la aspirațiile de carieră.

Master în sănătate publică

Purdue University Online
Online Part time 24 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii West Lafayette

Purdue, CEPH acreditat MPH on-line trage de la Universitatea de expertiza de cercetare pentru a prezenta un curriculum riguros, care pregateste studentii sa proiecteze si sa implementeze programe eficiente de sanatate publica intr-o lume in schimbare.

Maestru al Sănătății Publice - Educație în domeniul sănătății și accent de promovare

Benedictine University Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Lisle

Masteratul online de sănătate publică (MPH) al Universității Benedictine vă oferă o cale flexibilă de avansare a carierei dvs., fie în sectorul privat, fie în cel public.