HEALTHCARESTUDIES.RO

5 Masterate Part time de Top în Canada 2019

Un masterat este un program de studiu avansat care poate fi terminat în aproximativ doi ani, după ce studenții au obținut deja o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Studenții pot alege să facă un Masterat în Arte, un MSc sau un MBA, în funcție de obiectivele lor actuale și viitoare.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Masterat în Sănătate Part time în Canada 2019

rezultate găsite Filter

MHA - maestru de administrare a sănătății

Telfer School of Management
Campus La zi Part time 16 - 28 luni Septembrie 2019 Canada Ottawa + 1 mai mult

Pentru tine, un loc de muncă în managementul asistenței medicale este mult mai mult decât doar o opțiune de carieră printre multe altele. Ai o pasiune pentru sănătate. Posezi o dorință profundă și serioasă de a comite întreaga viață profesională la: îmbunătățirea serviciilor de sănătate rentabile; Extinderea accesului pacientilor la asistenta medicala esentiale si tratamente de stat-of-the-art; Promovarea prevenirii bolilor și comportamentelor sănătoase, asigurarea asistenței medicale de personal, sisteme și facilități pentru a spori din ce în ce calitatea vieții.

Maestru de Management al Serviciilor de Sănătate

University of Lethbridge
Campus Part time 18 luni Septembrie 2019 Canada Lethbridge

Master of Health Services Management (MHSM) este oferit în comun de Școala de Afaceri Dhillon și Facultatea de Științe ale Sănătății. Programul MHSM este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiență interdisciplinară pentru practicienii din domeniul sănătății și managerii de nivel înalt din sectorul sănătății care doresc să se mute în poziții mai înalte. Accentul este, așadar, pe furnizarea de cunoștințe necesare studenților pentru a deveni manageri eficienți în sistemul sanitar canadian. Dezvoltarea cercetării aplicate, a gândirii critice și a abilităților de luare a deciziilor este încorporată pe tot parcursul programului, culminând cu aplicarea într-un proiect integrat.

Maestrul Nursing

University of Lethbridge
Campus La zi Part time 24 - 48 luni Septembrie 2019 Canada Lethbridge + 1 mai mult

Scopul acestui program este de a satisface cererea pentru un grad accesibil și relevant de Master of Nursing (MN), care se adresează nevoilor de cursanți adulți în profesia de asistenți medicali care doresc să continue învățarea pe tot parcursul vieții, să obțină acreditări suplimentare, și să devină lideri în practica medicală, educația și cercetarea.

Masterat internațional pentru leadership în domeniul sănătății

McGill University, Desautels Faculty of Management
Campus Part time 15 luni Octombrie 2019 Canada Montreal

IMHL este un forum în desfășurare care abordează și promovează aspecte legate de asistența medicală la nivel mondial. Master International pentru Leadership în Sănătate (IMHL) este un program de 15 luni de cinci module de 12 zile, urmată de o diplomă de masterat, conducând la gradul de Master of Management de la McGill University . Fiecare modul se concentrează pe un anumit tip de conducere. Între module, participanții se întorc la locul de muncă unde aplică pedagogia și perspectivele programului și își aduc provocările înapoi la sala de clasă. În urma celor cinci module, există o perioadă în care lucrarea finală este scrisă sub îndrumarea unui consultant. Această ultimă fază poate fi făcută oriunde în lume.

Master Online de management al sănătății

McMaster University
Online La zi Part time 12 - 32 luni Septembrie 2020 Canada Hamilton + 1 mai mult

Master of Health Management Program pregătește profesioniștii din domeniul sănătății pentru a răspunde provocărilor unei cariere în managementul sănătății.