$close

Filtre

Vezi rezultatele

Masterate de Top în Statele Unite ale Londra în Canada 2022

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este… Citeste mai mult

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

London City în Canada este mult mai preferat de atât studenților locali și străini care vin aici pentru a avansa educatia lor. Cu hosting orașului, unele dintre principalele centre principale de învățare în regiune, cum ar fi Colegiul Fanshawe, și Universitatea din Western Ontario, acest fapt reflectă cu adevărat modul în care educația este mult mai apreciat.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Master în Statele Unite ale Londra în Canada 2022

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Western University Faculty of Health Sciences
Londra, Canada

Western University este un lider de fizioterapie musculo-scheletică, fiind primul program de absolvent de acest fel din Canada.

Western University este un lider de fizioterapie musculo-scheletică, fiind primul program de absolvent de acest fel din Canada. -
Masterat
Engleză
Campus
 
Western University Faculty of Health Sciences
Londra, Canada

Western University este un lider în îngrijirea rănilor, a fost primul program de absolvent de acest fel din Canada.

Western University este un lider în îngrijirea rănilor, a fost primul program de absolvent de acest fel din Canada. -
Masterat
Engleză
Campus
 
Western University Faculty of Health Sciences
Londra, Canada

Masteratul în Științe Aplicate ale Sănătății își propune să promoveze liderii din domeniul sănătății.

Masteratul în Științe Aplicate ale Sănătății își propune să promoveze liderii din domeniul sănătății. -
Masterat
Engleză
Online