HEALTHCARESTUDIES

Vezi Masterate în Biologie în Statele Unite ale Castaniu în Statele Unite ale Americii 2021

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.

Biologia examinează activitatea organismelor în domenii de funcție, dezvoltare și evoluție, dar și cum acești factori influențează locurile în care organismele trăiesc. Biologia poate studia în plus și modurile în care organismele individuale interacționează în mediul lor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Auburn University este, probabil, cel mai recunoscut Universitatea din Auburn. Există, de asemenea, Centrul Național pentru Tehnologie Asfalt, Institutul Ludwig von Mises și Colegiul Yarborough.

Masterate de Top în Biologie în Statele Unite ale Castaniu în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Biologie, Castaniu Filter

Studii postuniversitare în patobiologie

Auburn University College of Veterinary Medicine
Masterat
Engleză

Departamentul de patobiologie este un participant activ la programul de absolvire a științelor biomedicale (BMS). Studenții pot obține un Master of Science (MS) sau un Doctora ...

Citeste mai mult