HEALTHCARESTUDIES.RO

10 Masterate De învăţare la distanţă de Top în Australia 2019/2020

Un masterat este un program de studiu avansat care poate fi terminat în aproximativ doi ani, după ce studenții au obținut deja o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Studenții pot alege să facă un Masterat în Arte, un MSc sau un MBA, în funcție de obiectivele lor actuale și viitoare.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Australia educație este, în principal, responsabilitatea guvernului. Guvernul finanțează integral învățământul universitar publice în timp ce se finanțează parțial învățământul universitar privat.Australia fiind o țară vorbitor de limba engleza, cele mai multe dintre studenții din țările a căror engleză este prima limbă de multe ori îi place studia în această țară

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Master în Sănătate De învăţare la distanţă în Australia 2019/2020

10 Rezultate din Masterat, Australia, De învăţare la distanţă Filter

Maestru de sănătate publică (avansat)

Torrens University Australia
Campus Online La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Noua Zeelandă Auckland + 9 mai mult

Maestru de asistenta medicala

Avondale College of Higher Education
Online La zi Part time 18 luni Contactează şcoala Australia Cooranbong Wahroonga + 2 mai mult

Facultatea de Arte, Nursing si Teologie ofera un Master of Nursing (prin cursuri), cu punctele de ieșire opționale de Certificat De Absolvent în Asistență Medicală și Diploma De Absolvent în Asistență Medicală.

Maestru al sănătății publice (mph)

The Australian National University | Science
Campus Online La zi 2 ani Ianuarie 2020 Australia Canberra + 1 mai mult

ANU Maestru de Sănătate Publică vă va dota cu bazele de practica de sanatate publica, vă oferă o înțelegere a problemelor contemporane de sănătate publică relevante pentru Australia și te voi învăța tehnici practice pentru analizarea problemelor de sănătate publică. Programul MPH este proiectat pentru profesioniștii din domeniul sănătății care doresc o calificare pentru a le dota pentru locuri de muncă în sectorul public (de exemplu spitale și aziluri; locale, statale și guvernului federal), sectorul non-profit (de exemplu, agențiile internaționale de sănătate, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății) , sectorul privat (de exemplu, politica de sănătate și de gestionare a programelor în cadrul organizațiilor, cum ar fi diabetul Australia) și Academia (predare și cercetare).

University of Southern Queensland (USQ)
Online La zi Part time 18 - 60 luni Contactează şcoala Australia Australia Online + 1 mai mult

Maestru de Sanatate Mintala (Nursing)

Southern Cross University (Online)
Online Part time 2 ani Noiembrie 2019 Australia Australia Online

Maestrul nostru de asistenta medicala de sanatate mintala este primul de acest fel, dezvoltat impotriva celor mai recente standarde ale industriei de sanatate mintala stabilite de catre Colegiul Australian de Sanatate Mintala Nursing. Puteți utiliza calificarea dvs. după finalizarea ca parte a Pathway a deveni o credentialed asistenta medicala de sanatate mintala.

Maestru de sănătate mintală

Southern Cross University (Online)
Online Part time 2 ani Noiembrie 2019 Australia Australia Online

Există o nevoie tot mai mare în sistemul nostru de asistență medicală pentru profesioniști cu înaltă calificare care înțeleg complexitatea sănătății mintale și pot oferi intervenții clinice bine informate privind sănătatea mintală.

Maestru de Leadership în domeniul sănătății

Southern Cross University (Online)
Online Part time 2 ani Noiembrie 2019 Australia Australia Online

SCU Online Master of Healthcare Leadership vă va permite să deveniți un lider adevărat și să aveți un impact pozitiv în mediul dumneavoastră de sănătate. Masterul de înaltă susținere al SCU este conceput pentru a ajuta profesioniștii ocupați din domeniul sănătății să dezvolte abilitățile și cunoștințele pentru a valorifica oportunitățile emergente într-o industrie medicală în evoluție rapidă.

Master Online de Nursing

James Cook University Online
Online Part time 24 luni Octombrie 2019 Australia Australia Online

La Universitatea James Cook, Masterul nostru de Nursing vă va permite să înțelegeți și să implementați cercetarea și să îmbrățișeze rolul de conducere sau de practică educațională într-un mediu spitalicesc. Veți fi pregătit să vă intensificați și să conduceți schimbările necesare pentru a optimiza rezultatele dvs. de sănătate pentru pacienți.

Maestru de administrare a sănătății

La Trobe University
Campus Online La zi Part time 18 - 48 luni Ianuarie 2020 Australia Melbourne + 2 mai mult

Urmăriți-vă rapid cariera în managementul senior de sănătate cu Master of Health Administration.

Maestru al sănătății publice avansat

University of Wollongong
Campus Online La zi Part time 2 ani Martie 2020 Australia Wollongong + 2 mai mult

Maestru de Sanatate Publica Avansat este conceput pentru a oferi mai multe optiuni pentru studii postuniversitare de sanatate publica. Are aceeași structură a Maestrului de Sănătate Publică, cu cerința suplimentară a unei a doua specializări a studiilor avansate - 24 de puncte de credit suplimentar, fie din cursuri, fie din studii de cercetare. Acest lucru vă permite să vă adaptați învățarea la aspirațiile de carieră.