$close

Filtre

Vezi rezultatele

Masterate de Top în Statele Unite ale Córdoba în Argentina 2022

Un masterat este un program de studiu avansat care poate fi terminat în aproximativ doi ani, după ce studenții au obținut deja o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Studenții pot alege să facă un Masterat în Arte, un MSc sau un MBA, în funcție de obiectivele lor actuale și viitoare.Argentina are un magnific multietnic și multicultural populației și este o țară ferm… Citeste mai mult

Un masterat este un program de studiu avansat care poate fi terminat în aproximativ doi ani, după ce studenții au obținut deja o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Studenții pot alege să facă un Masterat în Arte, un MSc sau un MBA, în funcție de obiectivele lor actuale și viitoare.

Argentina are un magnific multietnic și multicultural populației și este o țară fermecător și primitor pentru studenții care aleg să studieze în străinătate. Calitatea de domeniul educației este să moară pentru și, de asemenea, foarte accesibil. Argentina are una din lume 's cele mai mari rate de alfabetizare și trăiește sferturi la mai multe de renume artiști, oameni de știință, scriitori și oameni de știință. Dintre care unii, veți găsi de predare în mai multe universități de top.

Orașul a fost unul dintre centrele de învățământ principale din județ. Atât localnici și studenți vecine participa peste șase universități și alte instituții disponibile care dau Cordoba o atmosferă distinctă.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Master în Statele Unite ale Córdoba în Argentina 2022

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University Institute of Biomedical Sciences of Cordoba (Instituto Universitario de Ciencias Biomédicas de Córdoba (IUCBC))
Córdoba, Argentina

Diplomă postuniversitară cu recunoaștere oficială și valabilitate prin Rezoluția 277/18 a Ministerului Educației Națiunii.

Diplomă postuniversitară cu recunoaștere oficială și valabilitate prin Rezoluția 277/18 a Ministerului Educației Națiunii. -
Masterat
Spaniolă
Campus