HEALTHCARESTUDIES.RO

Vezi toate cele Masterate în Sănătate De învăţare la distanţă în America de Nord 2019/2020

După terminarea studiilor universitare, studenții au opțiunea de a urma un masterat într-o disciplină aleasă de ei. Un program de masterat este conceput pentru a spori cunoștințele într-un anumit domeniu și pentru a-i pregăti pe studenți pentru cariere academice și profesionale după absolvire.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, de multe ori cunoscut sub numele de "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu "Statele ". Se adună, de asemenea, peste 310 de milioane de oameni, care este cea mai mare populatie a treia din lume 's. Acesta include orase dens populate și împrejurimile dezordonat, și zone vaste, nelocuite și natural frumos în același timp.

Solicită Informații despre Studii de Masterat în Sănătate De învăţare la distanţă în America de Nord 2019/2020

39 Rezultate din Masterat, America de Nord, De învăţare la distanţă Filter

Maestru de Științe Aplicate în programe comunitare bazate pe asistență medicală primară în domeniul sănătății globale

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii SUA Online

Un program de masterat online de doi ani, care echipează studenții cu abilitățile necesare pentru a dezvolta soluții durabile pentru a depăși granițele și pentru a promova inițiativele în domeniul sănătății în întreaga lume. Acest program este orientat către profesioniștii care doresc să lucreze direct în domeniu.

Master Online de management al sănătății

McMaster University
Online La zi Part time 12 - 32 luni Septembrie 2020 Canada Hamilton + 1 mai mult

Master of Health Management Program pregătește profesioniștii din domeniul sănătății pentru a răspunde provocărilor unei cariere în managementul sănătății.

Masterat online în domeniul sănătății publice

University of Illinois Springfield
Online La zi Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii SUA Online

Sănătatea publică este o funcție esențială a societății moderne. Este, în cuvintele Institutului de Medicină, "Ceea ce noi ca o societate facem colectiv pentru a asigura condițiile în care oamenii pot fi sănătoși".

Master of Science sănătate

Washburn University
Online La zi Part time 21 - 42 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Topeka + 1 mai mult

Maestrul de Științe ale Sănătății (MHS) în misiunea de Educație pentru Îngrijirea Sănătății este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății existenți pentru a fi profesori și lideri eficienți care sunt capabili să deservească cursanți diferiți în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății și aliate programe de sănătate.

Master în Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Online La zi 3 semestre Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Houston

Scopul programului Master of Integrative Healthcare Leadership este să vă antreneze pentru a fi un manager de îngrijire a sănătății, un director sau un administrator.

Maestru de specializare în managementul sănătății publice și de sănătate

Northern Illinois University Online
Online La zi 2 ani Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii DeKalb

În specializarea managementului serviciilor de sănătate a MPH, veți explora multe aspecte ale managementului serviciilor de sănătate pentru a gestiona cu succes o facilitate de sănătate, cum ar fi costurile, calitatea, accesibilitatea, livrarea, organizarea, finanțarea, resursele umane și economia sănătății.

Master of Science în Nursing - Nursing Administrator Concentrare

University of Saint Mary Online
Online Part time 1 an Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Leavenworth

Personalizați-vă MS-ul online în gradul de Nursing, cu o concentrare în Administrator Nurse de la acreditat, Universitatea din Saint Mary. Această concentrare vă va oferi acreditările și cunoștințele potrivite pentru funcțiile de conducere și de nivel executiv, precum și pentru a vă ajuta să definiți calitatea îngrijirii în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății. Nu este necesară rezidența.

Master în sănătate publică

Purdue University Online
Online Part time 24 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii West Lafayette

Purdue, CEPH acreditat MPH on-line trage de la Universitatea de expertiza de cercetare pentru a prezenta un curriculum riguros, care pregateste studentii sa proiecteze si sa implementeze programe eficiente de sanatate publica intr-o lume in schimbare.

Master în sănătate publică

Benedictine University Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Lisle

Masteratul online de sănătate publică (MPH) al Universității Benedictine vă oferă o cale flexibilă de avansare a carierei dvs., fie în sectorul privat, fie în cel public.

Master în sănătate publică

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Part time 2 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Winona

Misiunea lui Saint Mary de a deservi starea de deservire și de a îmbunătăți bunăstarea vine la viață în programul nostru de Master în Sănătate Publică. Acest grad de doi ani, 100 la sută on-line te pregătește pentru succes ca un medic de sănătate publică. Veți experimenta un curriculum format de experți în domeniul sănătății publice, veți învăța direct de la instructorii care practică liniile din acest domeniu și veți efectua lucrări de teren specializate în medii în care ați putea servi.

Maestru al Administrației Sănătății

The University of Scranton Online
Online Part time 30 luni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Scranton

Beneficiați de flexibilitatea online și de admiterile în roluri, combinate cu rentabilitatea investiției (ROI), prin ratele de succes ale locurilor de muncă. Master Online de Administrare a Sănătății (MHA) de la Universitatea din Scranton este unul dintre primele pe deplin on-line programe MHA acreditat de către Comisia pentru Acreditare de Educație Managementul Sănătății (CAHME) și oferă două opțiuni de specializare în informatică de sănătate și de sănătate la nivel mondial.

MHA în administrația sănătății

Utica College Online
Online Part time 2 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Utica

Online Masters în Administrarea Sănătății oferă domenii de accent în asistența medicală acută, organizații de servicii și asistență medicală la domiciliu, prin studii de caz aplicate, proiecte relevante, discuții pline de viață și forumuri interactive de învățare. Îmbogățiți abilitățile de management și conducerea organizațională cu cele mai bune practici în asistența și serviciile centrate pe client. Anumite cursuri pot, de asemenea, să îndeplinească cerințele academice pentru Licențierea de asistență medicală de stat.

Maestru de educație în educație specială, specializată în tulburarea de spectru autism

George Mason University Online
Online Part time 24 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Fairfax

MEC online în educație specială, care culminează cu un certificat absolvit în tulburarea de spectru autism oferit de Universitatea George Mason, oferă studii avansate pentru profesori și lideri școlari.

Masterat în limbaj și vorbire patologii - online

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Online La zi Part time Septembrie 2020 Mexic Culiacán

Gradul de masterat în patologie limbajelor și discursurilor permite o abordare multidisciplinară a principalelor tulburări de limbă și vorbire care prezintă etiologii neurologice, psiho-afective sau cognitive. Studenții studiază strategiile de diagnostic și tratament pentru fiecare patologie și aspecte de studiu legate de anatomia, fiziologia și dinamica sistemului nervos central și periferic, precum și relația lor cu manifestările patologice la nivel de comportament.

Maestru De Sănătate Conducere

Park University
Campus Online Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii orasul Kansas Parkville

Având în vedere accentul pus pe reforma sistemului de sănătate, progresele rapide ale practicilor de farmacologie, tehnologie și asistență medicală, conducerea organizațiilor de asistență medicală este o sarcină dificilă și în continuă schimbare. Organizațiile de asistență medicală de astăzi au nevoie de administratori care nu pot gestiona numai componentele actuale ale asistenței medicale, ci conduc sectorul sănătății în direcții noi.