HEALTHCARESTUDIES

Studii Medicale Online de Top în Sănătate în Statele Unite ale Durban în Africa de Sud 2021

După terminarea studiilor universitare, studenții au opțiunea de a urma un masterat într-o disciplină aleasă de ei. Un program de masterat este conceput pentru a spori cunoștințele într-un anumit domeniu și pentru a-i pregăti pe studenți pentru cariere academice și profesionale după absolvire.

Peste Atlantic, discuția despre cursuri on-line și potențialul lor de a restructura învățământul superior a fost furios pentru ceva timp. Cursurile sunt structurate ca conferințe săptămânal online, comunicare cu tutorele cursului și alți cursanți are loc într-un mediu virtual de învățare. Cursurile online sunt destinate pentru a se potrivi în jurul calendar, accesați curs ori de câte ori este potrivit pentru tine.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Orașul Durban este un centru de producție și este situat în provincia KwaZulu-Natal din Africa de Sud. Ea are peste 20 de școli private, peste 60 de școli publice, mai multe instituții terțiare, și este acasa, la aproximativ 3,5 milioane de oameni.

Contactează Direct Școlile pentru Masterate în Sănătate Online în Statele Unite ale Durban în Africa de Sud 2021

1 Rezultate din Masterat, Durban, Online Filter

Master în Administrarea Afacerilor în Managementul Sănătății

REGENT Business School
Masterat
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
20 luni
Engleză
Online

MBA în Managementul asistenței medicale își propune să ofere cunoștințe despre și să dezvolte abilități pentru conducerea și gestionarea sistemelor și serviciilor de sănătate, ...

Citeste mai mult