Filter
Masterat
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

5 Masterate de Top în Acupuncture 2019

O diplomă de master este un grad nivel de absolvent, care este obținut după finalizarea programului de licență. Acest grad este, de obicei obținut a avansa într-o carieră sau califica pentru mai multe poziții avansate în cadrul unei cariere.

Ce este un Master in Acupunctura? Acest program se concentrează pe sprijinirea elevilor pentru a se califica pentru acordarea de licențe de stat ca acupuncturisti. Programul acoperă, de obicei, subiecte avansate și oferă o experiență practică de lucru. Studenții învață cum să aibă grijă în condiții de siguranță pentru pacienții în timp ce expunerea de competență în tehnicile Medicina Traditionala Chineza, de evaluare a pacientului, crearea planului de tratament, tehnici de acupunctura si profesionalism. Elevii pot învăța despre abilități avansate de acupunctura, TUI na, plante din China și cum să integreze practici medicale de Vest și de Est. Abilitati sunt create astfel încât un absolvent este pregătit să lucreze direct cu pacientii ca un însoțitor după finalizarea programului.

Beneficiile completarea acestui program sunt elevii care ar putea fi în măsură pentru a sta de Comisia Nationala de certificare de Acupunctura si Medicina orientala bord examen, care le permite să devină licențiat în cele mai multe state. Ei sunt apoi posibilitatea de a profesa ca acupuncturisti autorizate.

Costurile pentru programul variază de la stat la stat și la școală la școală. Acest lucru poate fi legat de diferite lungimi curs. În general, însă, este nevoie de aproximativ doi-trei ani pentru a finaliza programul.

Completarea acestui program poate permite unei persoane să lui sau comunitatea ei cu tehnici de medicina de Vest servi. Oportunități de carieră pot fi găsite în practică privat sau într-un mediu de grup sau o clinica unde un absolvent este capabil de a ajuta pe alții prin administrarea de tratamente de acupunctura. Un absolvent poate lucra, de asemenea, în cercetare sau scrie despre medicina chineza pentru a ajuta la avans domeniul.

Medicina de Est, în special acupunctura, vede o creștere în popularitate, care este motivul pentru obtinerea unui Master în grad Acupunctura poate de bine-valoare de vedere. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

5 Results in Acupuncture

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Zona de terapii manuale cer timp ce in ce mai profesionist cu o varietate de tehnici in propriile lor terapii manuale, fie pentru a aplica o combinație de tehnici adecvat ... [+]

inițiere

Octombrie 2018/1 Anul universitar / Durata de învățare clasă

prezentare

Domeniile terapiilor alt = "manualele solicită din ce în ce mai mulți profesioniști cu o mare varietate de tehnici în propriile lor terapii, astfel încât să poată aplica combinația celor mai potrivite tehnici pentru cerințele prezentate de utilizator sau , să aibă o ofertă terapeutică largă și să aibă mai multă facilitate pentru a obține utilizatorii în centrele de tratament alt = "manuale.

Prin urmare, această formare se adresează medicilor și fizioterapeuți care doresc să cunoască posibilitățile pe care chiromassage împreună cu unele tehnici de masaj superioare și însoțite de drenaj limfatic si reflexoterapie.... [-]

Spania Barcelona
October 2019
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bastyr University

Master of Science in Acupunctura si Medicina orientale (MSAOM) este amodel program de gradul global. Acesta include toate instruirea didactică și clinică a Master of Scie ... [+]

Master of Science in Acupunctura si Medicina orientale (MSAOM) este amodel program de gradul global. Acesta include toate instruirea didactică și clinică a Master of Science în Acupunctura (MSA), și include, de asemenea, pe bază de plante medicina chineză și limba chineză medicale. Programul MSAOM este un curs de trei și jumătate-calendaristic ani de studiu.

Curriculum - MSAOM

Studenții care câștigă MSAOM trebuie să completeze cerințele de gradul lor în termen de șase ani, inclusiv creditele realizate în calitate de student de licență și aplicate față de gradul de master. Pentru a primi o licență pentru a practica acupunctura in cele mai multe state, un student trebuie să câștige fie un grad de MSA sau MSAOM, treci examenul de licențiere NCCAOM și pentru a îndeplini orice cerințe suplimentare de stat.... [-]

Statele Unite ale Americii Kenmore San Diego
September 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Five Branches University

Programul MAC este proiectat pentru studenții care doresc să dezvolte o acupunctura subliniind practică și mai ales pentru cei interesati de implementarea creștere rapidă ... [+]

Master de Acupunctura (MAC) Programul este conceput special pentru următoarele persoane:

Studenții care doresc să practice în afara California

Elevii interesati de dezvoltarea unei acupunctura practică subliniind, inclusiv medici si alte medici occidentali autorizate autorizate să folosească ace de acupunctura în statul California.

Programul MAC este oferit doar în limba engleză, la noastre Santa Cruz și San Jose campusuri. Programul include atât pregătire academică și clinică, cu accent pe practica acupunctura într-un mediu medical integrativ.

Dacă aveți de gând de a practica în California, și nu sunt un MD sau medic de Vest licență, va trebui să finalizeze programul MTCM care include atât acupunctura și studii chineze medicina pe bază de plante.... [-]

Statele Unite ale Americii Santa Cruz San Jose
Înscriere Deschisă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Istorie, tradiție, știință, artă - dacă sunteți interesat de acupunctură, cursul nostru acoperă această ramură a medicinei chineze din orice perspectivă posibilă. Și medi ... [+]

Uita-te atent

Istorie, tradiție, știință, artă - dacă sunteți interesat de acupunctură, cursul nostru acoperă această ramură a medicinei chineze din orice perspectivă posibilă. Și medicina chineză BSc (Hons): Programul de acupunctură se desfășoară în colaborare cu Institutul Confucius de Medicină Tradițională Chineză (CITCM), premiat cu premiul.

De-a lungul cursului de patru ani, veți obține, de asemenea, o înțelegere aprofundată a științelor bio-medicale occidentale și abilitățile de a fi un practician reflectorizant și profesionist. Cercetarea va juca un rol important în dezvoltarea viitoare a profesiei de acupunctură și acest program este conceput pentru a vă echipa cu excelente abilități de cercetare.... [-]

Regatul Unit London
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Scopul Maestrului de Acupunctură ... [+]

Scop

Scopul Maestrului de Acupunctură

Prezentare generală a programului

Maestrul acupuncturii

Acreditare

Master of Acupunctura si medicina orientala Programul este acreditat de catre Comisia de acreditare pentru acupunctura si medicina orientala si de asociere de Sud de colegii si scoli Comisia pe colegii. După finalizarea gradului de masterat, studenții vor fi eligibili să participe la examenul de licențiere al Comisiei Naționale de Certificare pentru Acupunctură și Medicină Orientală.

Programa

Majoritatea cursurilor didactice oferite în ambele programe sunt în cursul serilor și weekend-urilor. Unele dintre cursuri sunt de asemenea oferite online.

Taxe și taxe... [-]
Statele Unite ale Americii Houston
May 2019
La zi
4 anii
Campus
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză