HEALTHCARESTUDIES.RO

2 Masterate de Top în Științe alimentare 2020

După terminarea unui Bachelor of Science grad, studenții pot continua studiile adesea prin urmărirea un Master of Science. Completarea diplomă de master poate lua una la patru ani și programe pot fi bazate pe curs sau pe bază de cercetare.

Ce este un Master in Food Science? Accentul acestui grad de multe ori incepe cu studiul chimiei și de nutriție a produselor alimentare. Aceste cursuri sunt de obicei urmate de metode de evaluare și de analiză a produselor alimentare. Multe dintre programe se concentrează asupra științei și tehnologiei implicate în ingineria produselor alimentare. Alte cursuri sunt oferite în mod tipic includ tehnici de prelucrare a produselor alimentare și de management al calității. Microbiologie este, de asemenea, o mare parte din mai multe grade de știință alimentară master.

Absolvenții cu un Master in Food Science se dezvolta, în general, în profunzime cunoștințele științifice, precum și competențe esențiale la locul de muncă. Absolvenții sunt adesea capabili să gândească analitic, rezolva problema în moduri creative, să lucreze în echipă, și să comunice în mod eficient.

În funcție de programul de gradul de master specific vă selectați, costul va varia. Țara în care alegeți să studieze, precum și durata programului, va determina în mod tipic angajamentul financiar. Comunica direct cu biroul de admitere a programului pentru a determina așteptările de cost.

Un Master în Food Science deschide porțile pentru o serie de opțiuni de carieră. Absolvenții pot alege să urmărească locuri de muncă în domeniul cercetării și dezvoltării produselor. Unii ar putea îngropa în producția de alimente, concentrându-se asupra proceselor implicate și calitatea produsului. Alții încă mai pot avea o pasiune pentru legi alimentare și punerea în aplicare a acestora. Există oportunități atât în ​​sectorul privat și public.

În prezent, există mai multe opțiuni pentru programe de grad decât oricând înainte. Cu module de învățare la distanță, puteți avea acces la programele din întreaga lume, care poate găzdui ritmul dvs. personale și programul.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

2 Rezultate din Științe alimentare Filter

Maestru în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor

IMF Business School
Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Spania Madrid + 1 mai mult

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi să dobândească cunoștințe despre producție, legislație, calitate și certificări din sectorul alimentar; precum și să analizăm în profunzime compoziția alimentelor și funcționarea organismului nostru.

Master în cercetarea veterinară și știința și tehnologia alimentară

Universidad de Leon
Campus La zi 2 semestre Septembrie 2020 Spania León

Oferim o pregătire avansată în domeniul cercetării în aspecte relevante în domeniul științelor veterinare și alimentare.