Filter
Masterat
Spania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Masterate în Științe alimentare în Spania 2020

Un masterat este un program de studiu specializat urmat adesea de cei care doresc să își concentreze educația pe un anumit domeniu specific. Terminarea unui Masterat în Științe, MA sau MBA este o alegere inteligentă și le poate oferi studenților un avantaj competitiv pe piața agresivă a locurilor de muncă.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Solicită Informații despre Masterate în Științe alimentare în Spania 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Științe alimentare, Spania

IMF Business School

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi ... [+]

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi să dobândească cunoștințe despre producție, legislație, calitate și certificări din sectorul alimentar; precum și să analizăm în profunzime compoziția alimentelor și funcționarea organismului nostru.

Acest Master este destinat absolvenților de facultate și profesioniștilor care doresc fie să se specializeze în sectorul alimentar, fie să-și redirecționeze cariera spre dietetică și consiliere nutrițională.

Masteratul în nutriție și dietetică, care durează un an academic, este predat online, susținut de o platformă tehnologică avansată, care permite studenților să acceseze studiul, indiferent de localizarea lor geografică sau disponibilitatea lor în timp.... [-]

Spania Madrid
Înscriere Deschisă
Spaniolă
La zi
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad de Leon

Oferim o pregătire avansată în domeniul cercetării în aspecte relevante în domeniul științelor veterinare și alimentare. ... [+]

despre

Oferim o pregătire avansată în domeniul cercetării în aspecte relevante în domeniul științelor veterinare și alimentare.

Amenințat la absolvenți în științe veterinare, știință și tehnologie alimentară și științe legate de viață (inginerie agronomică, biologie, biotehnologie, biochimie, farmacie, etc.).

Ce vă oferimCursuri postuniversitare specifice în Castilla y León.Facultatea cu experiență vastă de cercetare.Integrarea în grupuri de cercetare consolidate.Sisteme și echipamente de cercetare optime pentru dezvoltarea practicilor.oportunităţi de carieră

* ID în industria alimentară.

* Cercetare în medicină și chirurgie animală.... [-]

Spania León
Septembrie 2020
Spaniolă
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză