close

Filtre

Vezi rezultatele

4 Masterate de Top în Științe alimentare 2020

După terminarea unui Bachelor of Science grad, studenții pot continua studiile adesea prin urmărirea un Master of Science. Completarea diplomă de master poate lua una la patru ani și programe pot fi bazate pe curs sau pe bază de cercetare. Ce este un Master in Food Science? Accentul acestui grad de multe ori incepe cu studiul chimiei și de nutriție a produselor alimentare. Aceste cursuri… Citeste mai mult

După terminarea unui Bachelor of Science grad, studenții pot continua studiile adesea prin urmărirea un Master of Science. Completarea diplomă de master poate lua una la patru ani și programe pot fi bazate pe curs sau pe bază de cercetare.

Ce este un Master in Food Science? Accentul acestui grad de multe ori incepe cu studiul chimiei și de nutriție a produselor alimentare. Aceste cursuri sunt de obicei urmate de metode de evaluare și de analiză a produselor alimentare. Multe dintre programe se concentrează asupra științei și tehnologiei implicate în ingineria produselor alimentare. Alte cursuri sunt oferite în mod tipic includ tehnici de prelucrare a produselor alimentare și de management al calității. Microbiologie este, de asemenea, o mare parte din mai multe grade de știință alimentară master.

Absolvenții cu un Master in Food Science se dezvolta, în general, în profunzime cunoștințele științifice, precum și competențe esențiale la locul de muncă. Absolvenții sunt adesea capabili să gândească analitic, rezolva problema în moduri creative, să lucreze în echipă, și să comunice în mod eficient.

În funcție de programul de gradul de master specific vă selectați, costul va varia. Țara în care alegeți să studieze, precum și durata programului, va determina în mod tipic angajamentul financiar. Comunica direct cu biroul de admitere a programului pentru a determina așteptările de cost.

Un Master în Food Science deschide porțile pentru o serie de opțiuni de carieră. Absolvenții pot alege să urmărească locuri de muncă în domeniul cercetării și dezvoltării produselor. Unii ar putea îngropa în producția de alimente, concentrându-se asupra proceselor implicate și calitatea produsului. Alții încă mai pot avea o pasiune pentru legi alimentare și punerea în aplicare a acestora. Există oportunități atât în ​​sectorul privat și public.

În prezent, există mai multe opțiuni pentru programe de grad decât oricând înainte. Cu module de învățare la distanță, puteți avea acces la programele din întreaga lume, care poate găzdui ritmul dvs. personale și programul.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
University of Illinois at Urbana-Champaign
Champaign, Statele Unite ale Americii

Flexibilitatea claselor și a opțiunilor de carieră sunt repere ale programului PSM pentru știința alimentelor și nutriția umană. Explorați opțiunile de carieră în sectoarele a ... +

Flexibilitatea claselor și a opțiunilor de carieră sunt repere ale programului PSM pentru știința alimentelor și nutriția umană. Explorați opțiunile de carieră în sectoarele alimentare, farmaceutice și ingrediente, în timp ce vă puneți expertiza în nutriție și știința alimentelor combinată cu abilitățile de afaceri. Studenții din PSM din Illinois lucrează îndeaproape cu facultăți și alți studenți, inclusiv cu cei din MS și Ph.D. programe. Evenimentele studenților oferă oportunități de a întâlni oameni din mediul de afaceri, industrie, guvern și alte instituții pentru a afla mai multe despre oportunități și provocări în domeniul științei alimentare și nutriției umane. -
MSc
Normă întreagă
18 luni
English
Aug 2020
Campus
 
Lithuanian University of Health Sciences
Kaunas, Lituania

Programul de master Științele alimentelor își propune să educe profesioniști calificați capabili să utilizeze rezultatele cercetărilor alimentare la fabricile de produse alime ... +

Programul de master Științele alimentelor își propune să educe profesioniști calificați capabili să utilizeze rezultatele cercetărilor alimentare la fabricile de produse alimentare și să dezvolte noi produse care să corespundă cerințelor clienților și care să satisfacă nevoile lor pentru o alimentație sănătoasă. În plus, absolvenții obțin competențe în gestionarea resurselor umane, organizarea procesului de producție și încredere pentru auto-ajustare rapidă pentru schimbarea continuă a pieței. -
MSc
Normă întreagă
2 ani
Engleză
Sept 2020
15 Iun 2020
Campus
 
IMF Business School
Madrid, Spania

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi să d ... +

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi să dobândească cunoștințe despre producție, legislație, calitate și certificări din sectorul alimentar; precum și să analizăm în profunzime compoziția alimentelor și funcționarea organismului nostru. -
Masterat
Normă întreagă
Frecvență redusă
12 luni
Spaniolă
Online
 
Universidad de Leon
León, Spania

Oferim o pregătire avansată în domeniul cercetării în aspecte relevante în domeniul științelor veterinare și alimentare.

Oferim o pregătire avansată în domeniul cercetării în aspecte relevante în domeniul științelor veterinare și alimentare. -
Masterat
Normă întreagă
2 semestre
Spaniolă
Sept 2020
04 May 2020
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici