Filter
Masterat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

2 Masterate de Top în Științe alimentare 2020

După terminarea unui Bachelor of Science grad, studenții pot continua studiile adesea prin urmărirea un Master of Science. Completarea diplomă de master poate lua una la patru ani și programe pot fi bazate pe curs sau pe bază de cercetare.

Ce este un Master in Food Science? Accentul acestui grad de multe ori incepe cu studiul chimiei și de nutriție a produselor alimentare. Aceste cursuri sunt de obicei urmate de metode de evaluare și de analiză a produselor alimentare. Multe dintre programe se concentrează asupra științei și tehnologiei implicate în ingineria produselor alimentare. Alte cursuri sunt oferite în mod tipic includ tehnici de prelucrare a produselor alimentare și de management al calității. Microbiologie este, de asemenea, o mare parte din mai multe grade de știință alimentară master.

Absolvenții cu un Master in Food Science se dezvolta, în general, în profunzime cunoștințele științifice, precum și competențe esențiale la locul de muncă. Absolvenții sunt adesea capabili să gândească analitic, rezolva problema în moduri creative, să lucreze în echipă, și să comunice în mod eficient.

În funcție de programul de gradul de master specific vă selectați, costul va varia. Țara în care alegeți să studieze, precum și durata programului, va determina în mod tipic angajamentul financiar. Comunica direct cu biroul de admitere a programului pentru a determina așteptările de cost.

Un Master în Food Science deschide porțile pentru o serie de opțiuni de carieră. Absolvenții pot alege să urmărească locuri de muncă în domeniul cercetării și dezvoltării produselor. Unii ar putea îngropa în producția de alimente, concentrându-se asupra proceselor implicate și calitatea produsului. Alții încă mai pot avea o pasiune pentru legi alimentare și punerea în aplicare a acestora. Există oportunități atât în ​​sectorul privat și public.

În prezent, există mai multe opțiuni pentru programe de grad decât oricând înainte. Cu module de învățare la distanță, puteți avea acces la programele din întreaga lume, care poate găzdui ritmul dvs. personale și programul.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Științe alimentare

IMF Business School

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi ... [+]

IMF Business School , în colaborare cu Universitatea din Nebrija, lansează Master în Dietetică, Nutriție și Siguranța Alimentelor, al cărei obiectiv este ca studenții săi să dobândească cunoștințe despre producție, legislație, calitate și certificări din sectorul alimentar; precum și să analizăm în profunzime compoziția alimentelor și funcționarea organismului nostru.

Acest Master este destinat absolvenților de facultate și profesioniștilor care doresc fie să se specializeze în sectorul alimentar, fie să-și redirecționeze cariera spre dietetică și consiliere nutrițională.

Masteratul în nutriție și dietetică, care durează un an academic, este predat online, susținut de o platformă tehnologică avansată, care permite studenților să acceseze studiul, indiferent de localizarea lor geografică sau disponibilitatea lor în timp.... [-]

Spania Madrid
Înscriere Deschisă
Spaniolă
La zi
Part time
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Universidad de Leon

Oferim o pregătire avansată în domeniul cercetării în aspecte relevante în domeniul științelor veterinare și alimentare. ... [+]

despre

Oferim o pregătire avansată în domeniul cercetării în aspecte relevante în domeniul științelor veterinare și alimentare.

Amenințat la absolvenți în științe veterinare, știință și tehnologie alimentară și științe legate de viață (inginerie agronomică, biologie, biotehnologie, biochimie, farmacie, etc.).

Ce vă oferimCursuri postuniversitare specifice în Castilla y León.Facultatea cu experiență vastă de cercetare.Integrarea în grupuri de cercetare consolidate.Sisteme și echipamente de cercetare optime pentru dezvoltarea practicilor.oportunităţi de carieră

* ID în industria alimentară.

* Cercetare în medicină și chirurgie animală.... [-]

Spania León
Septembrie 2020
Spaniolă
La zi
2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză