HEALTHCARESTUDIES

Caută Masterate în Știință moleculară în Europa 2020

Masteratele sunt programe academice avansate disponibile în mai multe domenii diferite de studiu. Programele de masterat pot fi de obicei terminate în aproximativ doi până la trei ani. În funcție de școală, acestea pot fi urmate și online.

Studiu în domeniul științelor moleculare pot deschide mai multe domenii științifice noi și inovatoare pentru a urmări, inclusiv neurostiinta moleculara, citogenetică, genetica moleculara, baza moleculara a bolilor monogenice, virologie moleculara si imunologie, iar baza moleculara a bolilor complexe.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Solicită Informații despre Masterate în Știință moleculară în Europa 2020

2 Rezultate din Știință moleculară, Europa Filter

MR în Științe Moleculare și Inginerie

Imperial College London
Masterat
Sept 2020
<
La zi
Engleză
Campus

Institutul pentru Științe Moleculare și Inginerie a lansat un master unic de cercetare pentru a instrui studenții în cercetarea de colaborare interdisciplinară în acest domeni ...

Citeste mai mult

MSc în Științe Biomoleculare și Biomedicale

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
MSc
<
La zi
Engleză
Campus

Programul nostru de Biomolecular și Biomedicale vă va pregăti cu abilități practice în cercetarea științifică și un corp valoros de cunoștințe academice informat de cele mai n ...

Citeste mai mult