HEALTHCARESTUDIES

Vezi Masterate în Științe naturale în Statele Unite ale Castaniu în Statele Unite ale Americii 2021

Un masterat este un program de studiu avansat care poate fi terminat în aproximativ doi ani, după ce studenții au obținut deja o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Studenții pot alege să facă un Masterat în Arte, un MSc sau un MBA, în funcție de obiectivele lor actuale și viitoare.

Științele naturale se ocupă cu înțelegerea fenomenelor naturale prin observații și predicții. Metoda științifică și legile naturi pot fi acoperite în curriculum. Ramurile științei naturale includ, printre altele, domenii precum fizica și biologia.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Auburn University este, probabil, cel mai recunoscut Universitatea din Auburn. Există, de asemenea, Centrul Național pentru Tehnologie Asfalt, Institutul Ludwig von Mises și Colegiul Yarborough.

Masterate de Top în Științe naturale în Statele Unite ale Castaniu în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Științe naturale, Castaniu Filter

Studii postuniversitare în patobiologie

Auburn University College of Veterinary Medicine
Masterat
Engleză

Departamentul de patobiologie este un participant activ la programul de absolvire a științelor biomedicale (BMS). Studenții pot obține un Master of Science (MS) sau un Doctora ...

Citeste mai mult