Filter
Masterat
Spania Castellón de la Plana Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Vezi toate Masterate în Îngrijire Cu jumătate de normă in Castellón în Spania 2019

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.

Nursing este studiul de prim ajutor și de asistență medicală preventivă pentru bolnavi sau răniți. Elevii se pot concentra pe îngrijirea copiilor, a traumatismelor, a persoanelor în vârstă sau a persoanelor bolnave psihice sau se concentrează asupra modului de îngrijire pentru o gamă mai largă de pacienți.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Castellón este capitala Provinc de Castello, Spania. Orașul revine în apropiere de Marea Mediterană și are Desert de les Palmes muntos la nord sale. Acesta este acasa, la Universitatea Jaime I din Castelló de la Plana.

Solicită Informații și Caută Masterat în Îngrijire Part time in Castellón în Spania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Castellón de la Plana

Jaume I University (Universitat Jaume I)

Programul acestui maestru permite dezvoltarea de abilități necesare pentru cercetare in Nursing, cuplat cu un conținut care să aprofundeze în educație, management și avan ... [+]

Gradul de Master in Nursing Science (ediția a 6-a) sa stabilit ca unul dintre cele mai bune de formare ofera ciclul 2 in domeniul de asistenta medicala. Programul acestui maestru permite dezvoltarea de abilități necesare pentru cercetare in Nursing, cuplat cu un conținut care să aprofundeze în educație, management și avansat clinice. Astfel, profesioniștii care participă la Masters obține o vedere de ansamblu a asistenta medicala in toate aspectele sale: de îngrijire a sănătății, de predare, de cercetare și de management.

Acesta este un maestru cu caracter semi, cu transmisiunile în direct de clase prin Internet, și oferă, de asemenea continuitate în programul de doctorat în Nursing Stiinta UJI.... [-]

Spania Castellón de la Plana
Septembrie 2019
Spaniolă
Part time
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză