Filter
Masterat
Portugalia Barcarena Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Masterate în Îngrijire Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Barcarena în Portugalia 2019

Un masterat este un tip de calificare postuniversitară care le permite studenților să devină experți într-un domeniu ales de ei. Concepute pentru cei care deja dețin o diplomă de licență, aceste programe durează aproximativ doi ani.

Nursing este studiul de prim ajutor și de asistență medicală preventivă pentru bolnavi sau răniți. Elevii se pot concentra pe îngrijirea copiilor, a traumatismelor, a persoanelor în vârstă sau a persoanelor bolnave psihice sau se concentrează asupra modului de îngrijire pentru o gamă mai largă de pacienți.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Solicită Informații și Caută Masterat în Îngrijire Part time în Statele Unite ale Barcarena în Portugalia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Barcarena

Studii
Locație
Portugalia
Barcarena
Tip de studiu
Ritm
Atlântica University

Atlântica a creat absolvent în caz de boală critice, curs destinat profesioniștilor specializați în situații de urgență și de urgență. În prezent, integrate medicale de u ... [+]

Descrierea cursului

Atlântica a creat absolvent în caz de boală critice, curs destinat profesioniștilor specializați în situații de urgență și de urgență. În prezent, integrate medicale de urgență, alături de restructurarea camerelor de spital de urgenta, cu introducerea individualizată a camerei de urgență și resuscitare, precum și definirea unităților de îngrijire cu suport de viață avansată și Greenways, a condus la o nevoie urgentă de a instrui medici si asistente medicale in zona generala a pacientului critic.

Medicina Critical Ill vine bine susținută de foate cheie: științifică, tehnică și pedagogică și logistică, resuscitare și susținerea funcțiilor vitale ale acestui tip de pacient.... [-]

Portugalia Barcarena
Septembrie 2019
Portuguese (Portugal)
Part time
7 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză