Filter
Masterat
Canada Alberta Lethbridge Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Masterate în Îngrijire Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Lethbridge în Canada 2019

Un masterat este un program de studiu specializat urmat adesea de cei care doresc să își concentreze educația pe un anumit domeniu specific. Terminarea unui Masterat în Științe, MA sau MBA este o alegere inteligentă și le poate oferi studenților un avantaj competitiv pe piața agresivă a locurilor de muncă.

Nursing este studiul de prim ajutor și de asistență medicală preventivă pentru bolnavi sau răniți. Elevii se pot concentra pe îngrijirea copiilor, a traumatismelor, a persoanelor în vârstă sau a persoanelor bolnave psihice sau se concentrează asupra modului de îngrijire pentru o gamă mai largă de pacienți.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Orașul Lethbrigde este reprezentat bine în ceea ce privește învățământul superior de la Universitatea Lethbridge și colegiu. Cu toate acestea, există alte centre de învățare în cazul în care o serie de opțiuni și posibilități de formare pot fi realizate în acest domeniu de către studenții care doresc să avanseze educația lor.

Solicită Informații și Caută Masterat în Îngrijire Part time în Statele Unite ale Lethbridge în Canada 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Lethbridge

Studii
Locație
Canada
Alberta
Lethbridge
Tip de studiu
Ritm
University of Lethbridge

Scopul acestui program este de a satisface cererea pentru un grad accesibil și relevant de Master of Nursing (MN), care se adresează nevoilor de cursanți adulți în profes ... [+]

Despre

Scopul acestui program este de a satisface cererea pentru un grad accesibil și relevant de Master of Nursing (MN), care se adresează nevoilor de cursanți adulți în profesia de asistenți medicali care doresc să continue învățarea pe tot parcursul vieții, să obțină acreditări suplimentare, și să devină lideri în practica medicală, educația și cercetarea.

Master of Nursing program a fost conceput pentru a satisface nevoile de titularii de gradul, care sunt membre reglementate in buna calitate intr-o jurisdictie canadiana pe Registered Nurse, Psihiatrie Nurse, practician Nursing Graduate, sau Nurse Practitioner Register. Studenții potențiali pot lucra într-o varietate de roluri și doresc să-și sporească educația pentru a-și spori opțiunile de angajare. Anticipăm că absolvenții noștri vor deveni angajați în educația medicală sau într-o varietate de alte roluri în sistemul de sănătate.... [-]

Canada Lethbridge
Septembrie 2019
Engleză
Part time
24 - 48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză