Filter
Masterat
Austria Krems an der Donau Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Masterate în Îngrijire Part time in Krems în Austria 2019

Un masterat este un program postuniversitar conceput pentru a fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Deși pot dura între unul și trei ani de studiu, majoritatea programelor de masterat pot fi terminate în aproximativ doi ani.

Elevii care doresc să se alăture profesiei medicale ca asistenți pot studia asistenții medicali. Acest domeniu de studiu se referă la prevenirea bolilor, ameliorarea suferinței, promovarea pacienților, tratarea leziunilor și promovarea sfaturilor privind sănătatea.

Austria va expune pe elevi la o varietate de această țară 's "restante " cultura. Austria este un excelent studiu în străinătate alegere pentru elevii cu un interes în limba germană.

Krems este un oraș frumos, în Austria. Fiind cea mai mare a cincea, a gazduit unele centre educaționale notabile, cum ar fi Universitatea Dunărea Krems, IMC Fachhochschule Krems și multe alte institute tehnice.

Solicită Informații și Caută Masterat în Îngrijire Cu jumătate de normă in Krems în Austria 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Krems an der Donau

Studii
Locație
Austria
Krems an der Donau
Tip de studiu
Ritm
IMC University of Applied Sciences Krems

Programul de masterat extra-ocupațional "Advanced Nursing Practice" (ANP) pregătește viitorii experți în asistență medicală. ... [+]

Viitori experți de îngrijire

Asistență medicală primară: Pregătește-te pentru provocările în continuă schimbare ale asistenței medicale. Recunoaște oportunitățile din sectorul sănătății și acționează ca agent de schimbare în instituțiile de asistență medicală. Predăm și extindem competențele noastre: de la cercetare, decizii etice, conducere clinică și profesională la interdisciplinaritate, consultare și consiliere pentru coaching și leadership.

grup țintă

Ei doresc să facă față provocărilor legate de îngrijirea sănătății, cum ar fi creșterea bolilor cronice și a multi-morbidității, presiunile economice crescânde asupra spitalelor, serviciile de îngrijire medicală și practicile medicale și digitizarea avansată. Nu vă este frică să examinați procesele de lucru existente și sarcini de lucru, să depuneți eforturi pentru o optimizare maximă a proceselor, precum și pentru a crește eficiența și eficiența sau pentru a proiecta managementul interfeței.... [-]

Austria Krems an der Donau
Septembrie 2019
Germană
Part time
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză