HEALTHCARESTUDIES.RO

Găsește Masterate în Îngrijire Part time în Statele Unite ale Wahroonga în Australia 2019

După terminarea studiilor universitare, studenții au opțiunea de a urma un masterat într-o disciplină aleasă de ei. Un program de masterat este conceput pentru a spori cunoștințele într-un anumit domeniu și pentru a-i pregăti pe studenți pentru cariere academice și profesionale după absolvire.

Elevii care doresc să se alăture profesiei medicale ca asistenți pot studia asistenții medicali. Acest domeniu de studiu se referă la prevenirea bolilor, ameliorarea suferinței, promovarea pacienților, tratarea leziunilor și promovarea sfaturilor privind sănătatea.

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Solicită Informații și Caută Masterat în Îngrijire Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Wahroonga în Australia 2019

1 Rezultate din Îngrijire, Wahroonga Filter

Maestru de asistenta medicala

Avondale College of Higher Education
Online La zi Part time 18 luni Contactează şcoala Australia Cooranbong Wahroonga + 2 mai mult

Facultatea de Arte, Nursing si Teologie ofera un Master of Nursing (prin cursuri), cu punctele de ieșire opționale de Certificat De Absolvent în Asistență Medicală și Diploma De Absolvent în Asistență Medicală.