HEALTHCARESTUDIES.RO

Vezi tot Masterate în Îngrijire Part time în Statele Unite ale New South Wales în Australia 2019

După terminarea studiilor universitare, studenții au opțiunea de a urma un masterat într-o disciplină aleasă de ei. Un program de masterat este conceput pentru a spori cunoștințele într-un anumit domeniu și pentru a-i pregăti pe studenți pentru cariere academice și profesionale după absolvire.

Elevii care doresc să se alăture profesiei medicale ca asistenți pot studia asistenții medicali. Acest domeniu de studiu se referă la prevenirea bolilor, ameliorarea suferinței, promovarea pacienților, tratarea leziunilor și promovarea sfaturilor privind sănătatea.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Solicită Informații și Caută Masterat în Îngrijire Part time în Statele Unite ale New South Wales în Australia 2019

3 Rezultate din Îngrijire, New South Wales Filter

Maestru de asistenta medicala

Avondale College of Higher Education
Online La zi Part time 18 luni Contactează şcoala Australia Cooranbong Wahroonga + 2 mai mult

Facultatea de Arte, Nursing si Teologie ofera un Master of Nursing (prin cursuri), cu punctele de ieșire opționale de Certificat De Absolvent în Asistență Medicală și Diploma De Absolvent în Asistență Medicală.

Master of Nursing (Cercetare)

University of Technology Sydney
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Ianuarie 2020 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest grad este conceput pentru asistente medicale înregistrate care doresc să dezvolte competențe de cercetare care au aplicații practice pentru inovații în industria de îngrijire a sănătății și înțelegerea academică a practicii de asistență medicală. Acesta permite participarea informată în eforturile de cercetare și în practica clinică de inovare și îmbunătățire. În acest grad, elevii își extind și aprofundează cunoștințele despre un domeniu specializat în asistență medicală printr-un program de cercetare supravegheată.

Maestru de asistență medicală avansată

University of Technology Sydney
Campus La zi Part time 1.5 - 3 ani Ianuarie 2020 Australia Sydney + 1 mai mult

Acest curs implică învățarea centrată pe persoană. Dezvoltat în colaborare cu părțile interesate din industrie, cursul oferă o Pathway clară pentru ca asistenții medicali să-și dezvolte cariera și să influențeze în mod pozitiv îngrijirea.