Filter
Masterat
Africa Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Masterate în Îngrijire Part time de Top în Africa 2019

După terminarea studiilor universitare, studenții au opțiunea de a urma un masterat într-o disciplină aleasă de ei. Un program de masterat este conceput pentru a spori cunoștințele într-un anumit domeniu și pentru a-i pregăti pe studenți pentru cariere academice și profesionale după absolvire.

Nursing este studiul de prim ajutor și de asistență medicală preventivă pentru bolnavi sau răniți. Elevii se pot concentra pe îngrijirea copiilor, a traumatismelor, a persoanelor în vârstă sau a persoanelor bolnave psihice sau se concentrează asupra modului de îngrijire pentru o gamă mai largă de pacienți.

Poate orice altă regiune se poate compara cu varietatea și dimensiunea de Africa? Cu contribuții imitabil istorie, peisaj și cultural, foarte puține regiuni oferă un studiu în străinătate întâlni că este mai dificil sau mai multe satisfacții din punct de vedere al studia.

Contactează Școli Direct pentru Masterate în Îngrijire Cu jumătate de normă în Africa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Africa

University of Johannesburg

Programul de master bazat pe disertație necesită un proiect de cercetare complet, care este finalizat sub îndrumarea supraveghetorului. Programul de master de cursuri cup ... [+]

Programul de master bazat pe disertație necesită un proiect de cercetare complet, care este finalizat sub îndrumarea supraveghetorului. Programul de master de cursuri cuprinde seminarii de un an pertinente pentru domeniul de specializare. La sfârșitul primului an sunt scrise trei lucrări de examinare. În cel de-al doilea an de studiu, o disertație minoră, care cuprinde un proiect de cercetare cu o mărime mai mică, este finalizată sub îndrumarea unui supervizor. Programele de master sunt oferite în următoarele domenii de specializare:

Știința asistenței profesionale: etos și practică profesionalăȘtiința asistenței profesionale: Managementul asistenței medicaleȘtiința asistenței profesionale: educația asistenteiȘtiința asistenței medicale și chirurgicale: asistență medicală critică (generală)Știința asistenței medicale și chirurgicale: sala de operațieMijloace avansate de moașă și știință de asistență neonatalăAsistenta medicala avansata de sanatate psihicaÎngrijire medicală primară Știință medicală, diagnostic, tratament și îngrijire medicalăNeonatal Stiinta de ingrijire intensivaAsistența medicală în sănătate comunitarăAsistența medicală de sănătate în muncăCerințele de admitere... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză